مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان آقا ما یه برنامه دادیم بازار همون روز تایید شد قشنگ تو دو روز اول یه 2 کا نصب توش در آوردیم. برنامه موفقی بود در کل خلاصه سرتون درد نیارم... مایکت هم تایید کرد برنامه رو. حالا ایران اپس گیر داده بود به این برنامه ی ما ردش کرده بود :| خلاصه ما کلی جر و بحث کردیم و بالاخره برنامه رو تایید کردن بدون هیچ آپدیتی جرئیات مذاکره رو براتون میزارم شاید براتون جالب باشه : پیام اول بنده : پاسخ ایران اپس : پیام دوم بنده : خلاصه بعد از این پیام دوم ام برنامه تایید و منتشر شد دو تا نکته : 1- اون تیکه که گفتم : نقل قول پیشنهاد میکنم کلا در مارکتتون رو ببندید برید خونتون چایی بخورید رو خوب اومم؟ 2- تشکر از بخش ممیزی ایران اپس که انتقاد پذیر بود و به حق برنامه رو تایید کردن بالاخره ! به امید اینکه مارکت های ایرانی به پیشرفت توسعه دهنده ها و فضای کسب و کار کمک بیشتری کنند و سیاست هاشون رو در جهت پیشرفت برنامه نویسی کشور پیش ببرن ! موفق باشیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ ای جونم یه بار هم مایکت دهن منو سرویس کرده بود.، برنامه رو حواسم نبود با پوش نوتیفیکیشن فرستادم، گفتن این قابلیت رو بردارین، خلاصه من هرچی از اثرات پوش بود ورداشتم من هی ارسال میکردم اینا هی اصرار داشتن :| خدا شاهده 6 بار ردش کردن، گفتم بیخیال :| منصرف شدم :| مایکت خوبه ها :| ولی به من گیر داده بود :| ایران اپس که کلا توی کماست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اینا همه گیر میدن. آپ دادم بازار ، همراه اول و مایکت 5000 تومن ، کندو گیر داده میگه 500 تومن بیشتر ارزش نداره گفتم داداش همین الانشم رفته تازهای برتر کافه بازار ، میخواین تایید کنین میخواین حذف کنین در ضمن پکیج نیم شما با بقیه مارکتها متفاته و براش آپدیت خاص خودش میاد. تایید کردن بعد چند روز، سه تا فروخت منم غیر فعالش کردم. از بقیه مارکتها برداشتم و انحصاری دادم به همراه اول ، دمشون گرم اونام ریختن به حساب. داداش زیاد درگیر یه مارکت نیشین اگر مِن مِن میکنن ، شمام حذف کنین ، چون بیشتر این ایرادات اگر دقت کنین الکیه. چرا شماره تلفن داره یا چرا وصل میشه به فلان سایت یا چرا موقعیت گوشی بررسی میشه؟ خوب خاصیت اپ همینجوریه. در کل اسباب خنده شدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ خیلی باحال بود مخصوصا اون تیکه ی که گفتی "گند زذید به هر چی توسعه دهنده "و"ده تا برنامه ی ما رو همین مسخره بازی هاتون رد کردید" با این جماعت باید همنی جوری صحبت کرد بخای نرم اداری صحبت کنی برنامت منتشر نمیشه یا یکی دوهفته ای معطلت میکنند بازم از این موارد پیش اومد بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ نتیجه میگیرم در این مواقع دیپلماسی لبخند پاسخ نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ به نظرم باید میگفتین سروراتونو بفروشین گوسفند بخرین برین گوسفند چرونی :دی اینجور ن تمها اپ شما بلکه تمامی اپ های دیگرانو هم ک منتشر نکردن منتشر میکردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ ی برنامه دارم به اسم فتومدادی بازار و مایکت منتشر کردم حالا ایران اپس گیر داده بود که عاغا این برنامه مشکل داره عکس از برنامه میزنه بیرون! :| خوب عزیز من برادر من الان من از کجا بدونم چی میگی تو:| بار دوم بازم فرستادم میگه بار اول بهت گفتم مشکل داره حیف نمیدونستم چجوری با این ممیزی تیکت بدم وگرنه پدرشو در میاوردم:| حداقل یه عکس بده جالبه گوشیشم هواوی بود:| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ شمارشو بده یکم فحش بدم اون تیکه رو هم خوب اومدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ ایران اپس نمیدونم یکمی در گیری با خودشون دارن برنامه ساده بدی باید مجوز بگیری ولی خدایش بازار مایکت کندو پلازا و اول مارکت عالیه البته اول مارکت یکدفعه فروش 100 برابر کرد الان افت کرده یکی از دوستان گفت پوشه گیر میدن نه اتفاقن گیر نمیدن من با پوشه میدم با پوشه کسب درامد میشه کرد کسی خواست بهش میگم پوشه چطوری پول میده الان تو بازار فکر کنم چند نفر مثل من بالای 100 برنامه داده باشن اگر بازار بازی در نیاره چون تو قرار داد جدید اعلام کرده برنامه قدمی حذف و سالی 40 از توسعه دهندها میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.