iavaduu 38 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 باسلام من اومدم از سیستم نوتیفیکیشن پوشه درپروژه استفاده کردم در دیگر پروژ ها تست میکنم مشکلی نداره اما نمدونم چرا توی این پروژه که هیچ مشکلی هم نداره این ارور زیرو میده: (اندروید استودیو) Error:Execution failed for task ':app:transformClassesWithJarMergingForDebug'. > com.android.build.api.transform.TransformException: java.util.zip.ZipException: duplicate entry: android/support/annotation/Keep.class لطفا راهنمایی کنید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 از تو قسمت منو Clean رو بزنید ببینید درست میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : از تو قسمت منو Clean رو بزنید ببینید درست میشه یا نه متاسفان بازم همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 19 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2017 دوست عزیز اروری که به وجود اومده به خاطر اینه که یه کلاس رو دو بار اضافه کردین چک کنید ببینید کجا این اتفاق افتاده. این کد رو هم بردارین compile fileTree(dir: 'libs', include: '*.jar') لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 خط مربوط به کتابخانه Support v4 را حذف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iavaduu 38
باسلام من اومدم از سیستم نوتیفیکیشن پوشه درپروژه استفاده کردم در دیگر پروژ ها تست میکنم مشکلی نداره اما نمدونم چرا توی این پروژه که هیچ مشکلی هم نداره این ارور زیرو میده:
(اندروید استودیو)
Error:Execution failed for task ':app:transformClassesWithJarMergingForDebug'. > com.android.build.api.transform.TransformException: java.util.zip.ZipException: duplicate entry: android/support/annotation/Keep.class
لطفا راهنمایی کنید باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.