iavaduu 38 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ باسلام من اومدم از سیستم نوتیفیکیشن پوشه درپروژه استفاده کردم در دیگر پروژ ها تست میکنم مشکلی نداره اما نمدونم چرا توی این پروژه که هیچ مشکلی هم نداره این ارور زیرو میده: (اندروید استودیو) Error:Execution failed for task ':app:transformClassesWithJarMergingForDebug'. > com.android.build.api.transform.TransformException: java.util.zip.ZipException: duplicate entry: android/support/annotation/Keep.class لطفا راهنمایی کنید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ از تو قسمت منو Clean رو بزنید ببینید درست میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : از تو قسمت منو Clean رو بزنید ببینید درست میشه یا نه متاسفان بازم همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ دوست عزیز اروری که به وجود اومده به خاطر اینه که یه کلاس رو دو بار اضافه کردین چک کنید ببینید کجا این اتفاق افتاده. این کد رو هم بردارین compile fileTree(dir: 'libs', include: '*.jar') لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ خط مربوط به کتابخانه Support v4 را حذف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iavaduu 38
باسلام من اومدم از سیستم نوتیفیکیشن پوشه درپروژه استفاده کردم در دیگر پروژ ها تست میکنم مشکلی نداره اما نمدونم چرا توی این پروژه که هیچ مشکلی هم نداره این ارور زیرو میده:
(اندروید استودیو)
Error:Execution failed for task ':app:transformClassesWithJarMergingForDebug'. > com.android.build.api.transform.TransformException: java.util.zip.ZipException: duplicate entry: android/support/annotation/Keep.class
لطفا راهنمایی کنید باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.