sajadkharestani 25 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سلام لطفا راهنمایی کنید مفهوم پیغام خطا؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ سلام 3هفته کار میکنم رو بیسیک از صفر کتب طراحی کردم فقط 2 مشگل دارم تو قرار دادن عکس همه ویدو دیدم این ارورر اذیت میکنه تو خط 36 http://uupload.ir/files/nmuv_ppppppp.jpg این چکارش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سلام ، لطفا ابتدا جستجو کنید، تاپیک های زیادی در این باره وجود داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ جستجو کردم پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ درود این خطا مربوط به جاوای شما است ویندوز 7 : اگر ویندوز 32 بیتی هستید این و اگر 64 بیتی هستید این ویندوز 8 و 10 : اگر ویندوز 32 بیتی هستید این و اگر 64 بیتی هستید این رو دانلود و نصب کنید و توی configuare paths آدرس فایل javac جدید رو بدید رمزاحتمالی فایل های زیپ : soft98.ir موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/01, 17:29:04، مهدی ایزدی گفته است : درود این خطا مربوط به جاوای شما است ویندوز 7 : اگر ویندوز 32 بیتی هستید این و اگر 64 بیتی هستید این ویندوز 8 و 10 : اگر ویندوز 32 بیتی هستید این و اگر 64 بیتی هستید این رو دانلود و نصب کنید و توی configuare paths آدرس فایل javac جدید رو بدید رمزاحتمالی فایل های زیپ : soft98.ir موفق باشید با تشکر جاوا آپدیت کردم دوباره پیغام خطا میده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/01, 18:01:15، sajadkharestani گفته است : با تشکر جاوا آپدیت کردم دوباره پیغام خطا میده لطفا راهنمایی کنید لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadkharestani 25
سلام
لطفا راهنمایی کنید
مفهوم پیغام خطا؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.