امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ سورسی کوچکی تهیه کردم که به عنوان نمونه برای کتابخونه irWebp باشه درضمن قابلیت ساخت استیکر هم داره که نمونه زیر رو با همین سورس ساخته ام Telegram: Add Sticker Set قابلیت نوشتن متن بر روی تصاویر با امکانات زیر رو هم داره تغیر رنگ مکان زاویه فونت یه پاک کن برای پاک کردن و یه مداد هم قرار دادم + امکان تاخیر در رنگ دهی+تغیر نقطه تاثیر گذار برای اعمال رنگ دهی StickerBan «موفق باشید» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ یکی از دوستان که مشکلی در استفاده از این مثال داشتند و در تلگرام مطرح کرده بودندبر همین اساس لازم دیدم توضیحاتی بدم 1-در کتابخونه irWebp از JNI استفاده شده بر همین اساس در اکثر شبیه سازها اجرا نمیشه.من خودم چون همیشه با گوشی تست می کنم. توصیه می کنم شما هم چنین کنید 2- کتابخونه های لازم رو پیوست کردم تا به مشکل بر نخورید. StickerBanLib «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سورس مشکل داره اینم عکس. لطفا درست کن نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اگه با خطایی مواجه شدید بهتره توضیحات اونو قرار بدید تا راهنمایی بشید. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ در هم اکنون، Angry Fox گفته است : سورس مشکل داره اینم عکس. لطفا درست کن نیاز دارم حط ها 56 و57 مشکل دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ شما کتابخونه Dialogs رو ندارین تو انجمن سرچ کنید ورژن های مختلفش موجوده «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ خیلیی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ برنامه اجرا میشه اما سریع میپره بیرون فکر کنم به خاطر خط 41 توی اکتویتی فونت لیست باشه که میگه فایل str پیدا نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ بیاین تلگرام تا ببینم قضیه چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ I'd تونو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سلام قسمت nama توی دیزاین مشکل داره و اصلا لود نمیشه لطفا اصلاح کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ در 3 دقیقه قبل، naeini89 گفته است : سلام قسمت nama توی دیزاین مشکل داره و اصلا لود نمیشه لطفا اصلاح کنید تست کردم. اما خطایی نداشت. اگه خطایی داره لطفا توضیحات خطا رو بفرستید تا راهنمایی بشید. البته لینک زیر رو هم بررسی کنید. احتمال داره از نسخه بیسیک شما باشه «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ سلام برای من به این خط اورمیده و فورس میده ac1.Initialize("AC") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1395/12/23, 19:40:08، solmos36 گفته است : سلام برای من به این خط اورمیده و فورس میده ac1.Initialize("AC") کتابخونه AHQuickAction داری ریسوس هستش که اونو هم در برنامه قرار بدین «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.