majerajoo 161 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میخواستم ببینم با کتابخونه LiveWallPaperچطور میشه یک فایل گیف رو فرستاد تو پخش پس زمینه های زنده گوشی مثل همین برنامه های پس زمینه زنده(لطفا سورس توپ رو نفرستید) یاغیر این کتابخونه راه دیگه ای هست؟ کتابخونه رو پیوست کردم یه سورس هم در مورد همین کتابخونه ییوست کردم که از گالری یه عکس میگیره و رو پس زمینه ست میکنه حالا اگه همین بدون انتخاب کردن باشه یعنی عکس تو خود برنامه باشه و گیف هم باشه عالی میشه LiveWalpaper.zip این هم سورس: LiveWallpaperImage.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ سلام خیلی ممنون بابت این سورس ارزشمند میشه بگید چطور باید ساعتش رو بردارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ در هم اکنون، majerajoo گفته است : سلام خیلی ممنون بابت این سورس ارزشمند میشه بگید چطور باید ساعتش رو بردارم؟ سلام . می تونی برای پس زمینه متحرک از وب ویو هم استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ در 9 ساعت قبل، majerajoo گفته است : سلام خیلی ممنون بابت این سورس ارزشمند میشه بگید چطور باید ساعتش رو بردارم؟ این خط رو حذف کنید Engine.Canvas.DrawText(DateTime.Time(DateTime.Now), _ 100dip, 100dip, Typeface.DEFAULT_BOLD, 40, Colors.White, "LEFT") «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اینو تست کنید «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام
میخواستم ببینم با کتابخونه LiveWallPaperچطور میشه یک فایل گیف رو فرستاد تو پخش پس زمینه های زنده گوشی
مثل همین برنامه های پس زمینه زنده(لطفا سورس توپ رو نفرستید)
یاغیر این کتابخونه راه دیگه ای هست؟
کتابخونه رو پیوست کردم
یه سورس هم در مورد همین کتابخونه ییوست کردم که از گالری یه عکس میگیره و رو پس زمینه ست میکنه
حالا اگه همین بدون انتخاب کردن باشه یعنی عکس تو خود برنامه باشه و گیف هم باشه عالی میشه
LiveWalpaper.zip
این هم سورس:
LiveWallpaperImage.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.