muhammad_rad 2 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام ببخشید من در سایت جستجو کردم اما چیزی در مورد صفحه آغازین پیدا نکردم. من ممیخوام زمانی که نرم افزار رو باز کردم یک صفحه بیاید و بعدش بعد از چند ثانیه برود برای معرفی نام نرم افزار و سازنده مانند دیگر برنامه ها. لطفا کمکم کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، muhammad_rad گفته است : با سلام ببخشید من در سایت جستجو کردم اما چیزی در مورد صفحه آغازین پیدا نکردم. من ممیخوام زمانی که نرم افزار رو باز کردم یک صفحه بیاید و بعدش بعد از چند ثانیه برود برای معرفی نام نرم افزار و سازنده مانند دیگر برنامه ها. لطفا کمکم کنید. ممنون درود دوست عزیز به این صفحه اسپلش میگن برای اینکه بعد از چند ثانیه اکتیویتی بره میتونی از تایمر استفاده کنی و برای طراحی صفحه باید لایوت بسازی که از منو بالا بیسیک Designer رو انتخاب کن برای یادگیری بیشتر میتونی از آموزش های گام به گام انجمن استفاده کنی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") Dim t As Timer t.Initialize("t",3000) ' زمان برحسب میلی ثانیه هست t.Enabled = True End Sub Sub t_Tick 'تایمر به پایان رسید StartActivity(act1) Activity.Finish End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
muhammad_rad 2 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ ممنونم. بله آموزش لایوت رو بلدم و مطالعه کردم از سایتتون فقط باید اکتیوتی در "مین" باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ درود اولین اکتیویتی که لود میشه مین هستش و تو لایوتی که لود میکنید ، کار خودتون رو انجام میدین ، برای مثال یدونه ایمیج ویو گذاشتین که بهش یک تصویری اختصاص دادین ، اون لایوتتون لود میشه و پس از مدت زمان دلخواهتون که به تایمر دادین ، میره به اکتیویتی مورد نظرتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
muhammad_rad 2
با سلام ببخشید من در سایت جستجو کردم اما چیزی در مورد صفحه آغازین پیدا نکردم. من ممیخوام زمانی که نرم افزار رو باز کردم یک صفحه بیاید و بعدش بعد از چند ثانیه برود برای معرفی نام نرم افزار و سازنده مانند دیگر برنامه ها.
لطفا کمکم کنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.