muhammad_rad 2 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 با سلام ببخشید من در سایت جستجو کردم اما چیزی در مورد صفحه آغازین پیدا نکردم. من ممیخوام زمانی که نرم افزار رو باز کردم یک صفحه بیاید و بعدش بعد از چند ثانیه برود برای معرفی نام نرم افزار و سازنده مانند دیگر برنامه ها. لطفا کمکم کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 در 12 دقیقه قبل، muhammad_rad گفته است : با سلام ببخشید من در سایت جستجو کردم اما چیزی در مورد صفحه آغازین پیدا نکردم. من ممیخوام زمانی که نرم افزار رو باز کردم یک صفحه بیاید و بعدش بعد از چند ثانیه برود برای معرفی نام نرم افزار و سازنده مانند دیگر برنامه ها. لطفا کمکم کنید. ممنون درود دوست عزیز به این صفحه اسپلش میگن برای اینکه بعد از چند ثانیه اکتیویتی بره میتونی از تایمر استفاده کنی و برای طراحی صفحه باید لایوت بسازی که از منو بالا بیسیک Designer رو انتخاب کن برای یادگیری بیشتر میتونی از آموزش های گام به گام انجمن استفاده کنی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") Dim t As Timer t.Initialize("t",3000) ' زمان برحسب میلی ثانیه هست t.Enabled = True End Sub Sub t_Tick 'تایمر به پایان رسید StartActivity(act1) Activity.Finish End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
muhammad_rad 2 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 ممنونم. بله آموزش لایوت رو بلدم و مطالعه کردم از سایتتون فقط باید اکتیوتی در "مین" باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 درود اولین اکتیویتی که لود میشه مین هستش و تو لایوتی که لود میکنید ، کار خودتون رو انجام میدین ، برای مثال یدونه ایمیج ویو گذاشتین که بهش یک تصویری اختصاص دادین ، اون لایوتتون لود میشه و پس از مدت زمان دلخواهتون که به تایمر دادین ، میره به اکتیویتی مورد نظرتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
muhammad_rad 2
با سلام ببخشید من در سایت جستجو کردم اما چیزی در مورد صفحه آغازین پیدا نکردم. من ممیخوام زمانی که نرم افزار رو باز کردم یک صفحه بیاید و بعدش بعد از چند ثانیه برود برای معرفی نام نرم افزار و سازنده مانند دیگر برنامه ها.
لطفا کمکم کنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.