bahman 165 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان بنده چند وقتیه یه مشکلی دارم اونم این هستش یه برنامه پیامکی دارم و میخوام بهش علاقه مندی اضافه کنم این برنامه ما ده تا ستون داره که هر ستون یه موضوعی رو شامل میشه میخوام برای اینا علاقه مندی اضافه کنم حالا اگر بیاییم یه ستون علاوه بر اون ده تا اضافه کنیم ک علاقه مندی باشه کل 10 ستون رو شامل میشه این یعنی من اگر از ستون سوم سطر سوم رو بفرستم علاقه مندی کل ده ستون سطر شومشون میره علاقه مندی ها کدمم چون واسه اینه پس اشتباهه دوستان میخوام ببینم کسی میتونه کمکی بهمون کنه دم عیدی چون واقعا هر کاری کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ شما یه نرم افزار پیامکی مثل قاصدک رو در نظر بگیرین ک شامل چند تا موضوع هستن و هر بخش و موضوع توشون چنصدتا پیامکه حالا ی کاربر میاد از بخش و*موضوع عاشقنه از یک اس ام اس خوشش میاد و میفرسته علاقه مندی ک بعدا ببینه و اون علاقه مندی یه اکتیویتی جداس ک تو*اون علاقه من دی ها نشون داده میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خوب کافیه ک شما اون متن رو به دیتابیس جدول علاقه مندی ها اضافه کنی و اون متن رو در اکتیویتی خودش لود کنه چیز زیاد پیچیده ای نیست میشه مثه همین سورسی ک من دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان کد هم خواستن میدم ولی با این حال ب درد نمیخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ انگار قسمت نیست ما اینو حل کنیم خخخخخخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان بنده چند وقتیه یه مشکلی دارم اونم این هستش
یه برنامه پیامکی دارم و میخوام بهش علاقه مندی اضافه کنم
این برنامه ما ده تا ستون داره که هر ستون یه موضوعی رو شامل میشه
میخوام برای اینا علاقه مندی اضافه کنم
حالا اگر بیاییم یه ستون علاوه بر اون ده تا اضافه کنیم ک علاقه مندی باشه کل 10 ستون رو شامل میشه این
یعنی من اگر از ستون سوم سطر سوم رو بفرستم علاقه مندی کل ده ستون سطر شومشون میره علاقه مندی ها
کدمم چون واسه اینه پس اشتباهه
دوستان میخوام ببینم کسی میتونه کمکی بهمون کنه دم عیدی
چون واقعا هر کاری کردم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.