mahfelsoft 130 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ بچه ها سلام . من دیروز محل نصب sdk رو عوض کردم و مسیرش رو هم به b4a دادم . اما حالا هر سورسی رو باز میکنم و میخوام ببندمش آخر این ارور رو میده : حالا نمی دونم مشکل چیه کسی میتونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان عزیز کسی نمی تونه من از این ارور نحجات بده ؟ نمی دونم چیه هرسورسی رو باز میکنم موقع بستنش این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ احتمالا SDK شما از ورژن Protable نبوده و نصبی بوده و یک سری فایل های خاص رو توی مسیرهای دیگه ای ذخیره کرده. فایل های جانبی مربوط به اندروید SDK مثل Samples و PlatForm و .... رو که دارید 100% SDK رو از سیستم به طور کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ هم sdk رو پاک کردم و هم b4a رو . هر دو رو دوباره نصب کردم . وقتی که b4a رو بعد از نصب باز کردم دیدم configuration path خودش فایل jdk , library و jar را وارد کرده . وقتی خواستم فایل jar رو تغییر بدم کلا b4a هنگ میکنه . چند بار امتحان کردم اما با ز هنگ میکنه و مجبور میشه کلا لپ تاپو خاموش کنم و دوباره روشن کنم . گویا تنظیمات b4a قبلی رو نگه میداره . هر چند من برای پاک کردن از نرم افزار uninstall tool استفاده میکنم . حالا میتونید راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هم sdk رو پاک کردم و هم b4a رو . هر دو رو دوباره نصب کردم . وقتی که b4a رو بعد از نصب باز کردم دیدم configuration path خودش فایل jdk , library و jar را وارد کرده . وقتی خواستم فایل jar رو تغییر بدم کلا b4a هنگ میکنه . چند بار امتحان کردم اما با ز هنگ میکنه و مجبور میشه کلا لپ تاپو خاموش کنم و دوباره روشن کنم . گویا تنظیمات b4a قبلی رو نگه میداره . هر چند من برای پاک کردن از نرم افزار uninstall tool استفاده میکنم .حالا میتونید راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟ به اسکایپ دسترسی دارید؟ اگه میتونید آی دی Metiux.izadi رو Add کنید تا از طریق TeamViewer مشکلتون رو بررسی و حل کنیم. میتونید آی دی جناب آقای قبادی رو هم Add کنید: Nima.Ghobadi3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ با کمک اقا مهدی مشکل بنده حل شد . ایشون وقت گذاشتن و نرم افزار بنده رو درست کردن . از ایشون تشکر میکنم . صادقانه بگم توی این سایت مدیرها زود جواب کاربرها رو میدن . من قبلا توی کوییک لرن بودم یه سوال که میپرسیدم تا چند روز جواب نمیدادن . اما توی این سایت به خصوص آقای ایزدی و آقا مجید و همینطور باقی مدیران زود جواب میدن . دستشون درد نکنه . ان شاء الله سایت روز به روز پربار تر بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
بچه ها سلام . من دیروز محل نصب sdk رو عوض کردم و مسیرش رو هم به b4a دادم . اما حالا هر سورسی رو باز میکنم و میخوام ببندمش آخر این ارور رو میده :
حالا نمی دونم مشکل چیه کسی میتونه کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.