seyed_27 170 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان و اساتید در مثالی که ضمیمه کردم یه مشکلی دارم میخوام وقتی Button مربوط به هر قسمت از پنل رو کلیک کردم tag مربوط به آن باتن در edittext اون قسمت درج بشه Multi Panel va CheckBox.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/05, 20:56:48، seyed_27 گفته است : میخوام وقتی Button مربوط به هر قسمت از پنل رو کلیک کردم tag مربوط به آن باتن در edittext اون قسمت درج بشه سلام شما الان توی رویداد کلیک باتن نوشتید چک باکس تیک بخوره و... چیکارش کنیم اینو پس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ در 15 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام شما الان توی رویداد کلیک باتن نوشتید چک باکس تیک بخوره و... چیکارش کنیم اینو پس. این کد رو ولش کنید به کد ذیل و مشکلی که باهاش دارم دقت بفرمائید و ببینید چه راه اصولی ای برای حلش پیدا میشه من لیبل رو فیتلر میکنم و میخوام به text ش مقدار بدم text باتن هایی که تگشون برابر تگ لیبل هست هم تغییر میکنن در مولتی پنل چرا؟ Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private Button2 As Button Private Button3 As Button Private Button4 As Button Private Label1 As Label Private Label2 As Label Private Label3 As Label Private Label4 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("l1") Button1.Tag=1 Button2.Tag=2 Button3.Tag=3 Button4.Tag=4 Label1.Tag=1 Label2.Tag=2 Label3.Tag=3 Label4.Tag=4 End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Dim tag As Int Dim Mybtn As Button Mybtn = Sender tag = Mybtn.Tag Log(tag) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim myLabel As Label = v If myLabel.Tag = tag Then myLabel.Text="123" End If End If Next End Sub Sub Button2_Click Dim tag As Int Dim Mybtn1 As Button Mybtn1 = Sender tag = Mybtn1.Tag Log(tag) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim myLabel As Label = v If myLabel.Tag = tag Then myLabel.Text="456" End If End If Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ این همون کاری که میخواین انجام میده. سورس جدید Multi Panel va CheckBox2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ در 20 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : این همون کاری که میخواین انجام میده. سورس جدید Multi Panel va CheckBox2 مشکل کدی که در بالا قرار دادم چیه چرا وقتی میخوام با tag , sender به لیبل مقدار بدم مقدار باتن هم عوض میشه خیلی عجیه انگار باگ بیسیکه این مشکل رو چطور میشه حلش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1395/12/09, 20:54:13، seyed_27 گفته است : مشکل کدی که در بالا قرار دادم چیه چرا وقتی میخوام با tag , sender به لیبل مقدار بدم مقدار باتن هم عوض میشه خیلی عجیه انگار باگ بیسیکه این مشکل رو چطور میشه حلش کرد کدی که نوشتی اشتباه For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim myLabel As Label = v If myLabel.Tag = tag Then myLabel.Text="123" End If End If Next این حلقه شما تمام شرایط رو شامل می شه چون شرطش رو بد نوشتی شما باید از پنلشون استفاده کنی مثلا بگی وقتی تو ی پنل روی یک باتون کلیک کرد ، بیادسندر کنه اون باتون رو + بعد ببینه اون باوتن پرنتش چیه ( والدش ) حالا بیاد فرزندان اون والد رو بگیره ( 2 تا فرزند داره یکی همین باتون و دیگری هم یک لیبل ) بیاد به لیبل ( حالا هر جور که دوس داشتی ) متنش رو عوض کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، softir گفته است : کدی که نوشتی اشتباه For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim myLabel As Label = v If myLabel.Tag = tag Then myLabel.Text="123" End If End If Next این حلقه شما تمام شرایط رو شامل می شه چون شرطش رو بد نوشتی شما باید از پنلشون استفاده کنی مثلا بگی وقتی تو ی پنل روی یک باتون کلیک کرد ، بیادسندر کنه اون باتون رو + بعد ببینه اون باوتن پرنتش چیه ( والدش ) حالا بیاد فرزندان اون والد رو بگیره ( 2 تا فرزند داره یکی همین باتون و دیگری هم یک لیبل ) بیاد به لیبل ( حالا هر جور که دوس داشتی ) متنش رو عوض کنه این مشکل با این کد حل شد: For Each v As View In sv.Panel.GetAllViewsRecursive If GetType(v)="android.widget.TextView" Then If v.Tag=Mybtn.Tag Then Dim lb As Label=v lb.Text=Mybtn.Tag End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان و اساتید
در مثالی که ضمیمه کردم یه مشکلی دارم
میخوام وقتی Button مربوط به هر قسمت از پنل رو کلیک کردم tag مربوط به آن باتن در edittext اون قسمت درج بشه
Multi Panel va CheckBox.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.