رفتن به مطلب
  • 0

وارد کردن یک لیست به دیتابیس


keivan

سوال

سلام دوستان انشالا که خوب هستین

اگه بخوایم یه لیست رو به دیتابیس منتقل کنیم چیکار باید بکنیم?کد  sqlش چیه? یعنی یه لیست دارم که میخوام تو فیلدهای یک ستون به ترتیب قرار بگیرن

مرسی که جواب میدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

for i = 0 to l.size - 1
sql.execNonQuery("insert into tbl (id,value) values (null,'"&l.get(i)&"')"
next

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، شهاب اسکندری گفته است :

سلام


for i = 0 to l.size - 1
sql.execQuery("insert into tbl (id,value) values (null,'"&l.get(i)&"')"
next

 

دمت گرم آقا شهاب ,یه سوال! چون من با tag کار میکنم میخوام بدونم چطوری میشه از رو دیتابیس فراخوانی کرد بدون id دادن?مثلا اگهtag=0باشه سطر اول رو فراخوانی کنه و..

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

dim btn as button
btn = sender
int pos = btn.tag
cur = sql.execQuery("SELECT * FROM tbl")
cur.position = pos
msgbox(cur.getString("name"),"test")

پست قبلی هم یه مورد داشت که ویرایش کردم

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 50 دقیقه قبل، شهاب اسکندری گفته است :

dim btn as button
btn = sender
int pos = btn.tag
cur = sql.execQuery("SELECT * FROM tbl")
cur.position = pos
msgbox(cur.getString("name"),"test")

پست قبلی هم یه مورد داشت که ویرایش کردم


 

دمت گرم.. ممنون داداش کارم راه افتاد. انشالا کارات را بیوفتن
 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...