keivan 29 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان انشالا که خوب هستین اگه بخوایم یه لیست رو به دیتابیس منتقل کنیم چیکار باید بکنیم?کد sqlش چیه? یعنی یه لیست دارم که میخوام تو فیلدهای یک ستون به ترتیب قرار بگیرن مرسی که جواب میدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سلام for i = 0 to l.size - 1 sql.execNonQuery("insert into tbl (id,value) values (null,'"&l.get(i)&"')" next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، شهاب اسکندری گفته است : سلام for i = 0 to l.size - 1 sql.execQuery("insert into tbl (id,value) values (null,'"&l.get(i)&"')" next دمت گرم آقا شهاب ,یه سوال! چون من با tag کار میکنم میخوام بدونم چطوری میشه از رو دیتابیس فراخوانی کرد بدون id دادن?مثلا اگهtag=0باشه سطر اول رو فراخوانی کنه و.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ dim btn as button btn = sender int pos = btn.tag cur = sql.execQuery("SELECT * FROM tbl") cur.position = pos msgbox(cur.getString("name"),"test") پست قبلی هم یه مورد داشت که ویرایش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ در 50 دقیقه قبل، شهاب اسکندری گفته است : dim btn as button btn = sender int pos = btn.tag cur = sql.execQuery("SELECT * FROM tbl") cur.position = pos msgbox(cur.getString("name"),"test") پست قبلی هم یه مورد داشت که ویرایش کردم دمت گرم.. ممنون داداش کارم راه افتاد. انشالا کارات را بیوفتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keivan 29
سلام دوستان انشالا که خوب هستین
اگه بخوایم یه لیست رو به دیتابیس منتقل کنیم چیکار باید بکنیم?کد sqlش چیه? یعنی یه لیست دارم که میخوام تو فیلدهای یک ستون به ترتیب قرار بگیرن
مرسی که جواب میدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.