چندتا مشکل داشتم ، یکی اینکه من توی پروژم از انیمیشن برای تعویض اکتیویتی ها استفاده کردم و این انیمیشن توی امولاتور توی کامپیوتر هم به درستی کار میکنه ، ولی وقتی خروجی میگیرم از نرم افزارم و روی گوشی نصب میکنم ، اصلا انمیشنه کار نمیکنه وحتی صفحه بعدیشم با یکم لگ باز میشه.با اینکه گوشی خیلی قدرتمنده.
حالا این به هر حال، مشکل بعدی که واقعا خییییلی ضدحاله ، اینه که قراره نرم افزار ، وارد یه اکتیویتی بشه که منوی بازی هست.توی اون منو یه اسکرول بار گذاشتم و توی اون اسکرول بار یه لایوت دیگه رو فراخونی میکنم.
اون لایوتی که فراخونی میکنم و توی اسکرول بار نشون میدم ؛ توش 10 تا ایمیج ویو داره . که عکساشو با این کد لود کردم : (حجم هر عکس 19 کیلوبایت)
جالبه برنامه توی امولاتور کامئیوتر به خوبی کار میکنه ؛ ولی روی گوشی موقع باز شدن این اکتیویتی ؛ برنامه هنگ میکنه و چیزی نمیاره.
یه چیز دیگم هست اینه که موقع باز شدن این ایکتیویتی ؛ با کد زیر 10 تا عدد تصادفی غیر تکراری تولید کردم . گفتم شاید این کد سنگین بوده براش!ولی بنظر نمیاد زیاد سنگین باشه..آخه خیلی برنامه ها رو دیدم که پیچیده تر ازین هستن ولی اینطور هنگ و ... ندارن. اینم کد تولید ده عدد غیر تکراری تصادفی بین 1 تا 10 :
Game1 = Rnd(1 , 11)
Game2 = Game1
Do While(Game2 = Game1)
Game2 = Rnd(1,11)
Loop
Game3 = Game1
Do While(Game3 = Game1 OR Game3 = Game2)
Game3 = Rnd(1,11)
Loop
Game4 = Game1
Do While(Game4 = Game1 OR Game4 = Game2 OR Game4 = Game3)
Game4 = Rnd(1,11)
Loop
Game5 = Game1
Do While(Game5 = Game1 OR Game5 = Game2 OR Game5 = Game3 OR Game5 = Game4)
Game5 = Rnd(1,11)
Loop
Game6 = Game1
Do While(Game6 = Game1 OR Game6 = Game2 OR Game6 = Game3 OR Game6 = Game4 OR Game6 = Game5)
Game6 = Rnd(1,11)
Loop
Game7 = Game1
Do While(Game7 = Game1 OR Game7 = Game2 OR Game7 = Game3 OR Game7 = Game4 OR Game7 = Game5 OR Game7 = Game6)
Game7 = Rnd(1,11)
Loop
Game8 = Game1
Do While(Game8 = Game1 OR Game8 = Game2 OR Game8 = Game3 OR Game8 = Game4 OR Game8 = Game5 OR Game8 = Game6 OR Game8 = Game7)
Game8 = Rnd(1,11)
Loop
Game9 = Game1
Do While(Game9 = Game1 OR Game9 = Game2 OR Game9 = Game3 OR Game9 = Game4 OR Game9 = Game5 OR Game9 = Game6 OR Game9 = Game7 OR Game9 = Game8)
Game9 = Rnd(1,11)
Loop
Game10 = Game1
Do While(Game10 = Game1 OR Game10 = Game2 OR Game10 = Game3 OR Game10 = Game4 OR Game10 = Game5 OR Game10 = Game6 OR Game10 = Game7 OR Game10 = Game8 OR Game10 = Game9)
Game10 = Rnd(1,11)
Loop
خواهش میکنم کمک کنید ، کلیم جستجو کردم به نتیچه ای نرسیدم ... یجا گفته بود از حجم تصاویره ؛ حجمو کم کردم ولی بازم تاثیر نداشت....
سوال
farboodj1375 30
سلام &.
خسته نباشید .
چندتا مشکل داشتم ، یکی اینکه من توی پروژم از انیمیشن برای تعویض اکتیویتی ها استفاده کردم و این انیمیشن توی امولاتور توی کامپیوتر هم به درستی کار میکنه ، ولی وقتی خروجی میگیرم از نرم افزارم و روی گوشی نصب میکنم ، اصلا انمیشنه کار نمیکنه وحتی صفحه بعدیشم با یکم لگ باز میشه.با اینکه گوشی خیلی قدرتمنده.
حالا این به هر حال، مشکل بعدی که واقعا خییییلی ضدحاله ، اینه که قراره نرم افزار ، وارد یه اکتیویتی بشه که منوی بازی هست.توی اون منو یه اسکرول بار گذاشتم و توی اون اسکرول بار یه لایوت دیگه رو فراخونی میکنم.
اون لایوتی که فراخونی میکنم و توی اسکرول بار نشون میدم ؛ توش 10 تا ایمیج ویو داره . که عکساشو با این کد لود کردم : (حجم هر عکس 19 کیلوبایت)
جالبه برنامه توی امولاتور کامئیوتر به خوبی کار میکنه ؛ ولی روی گوشی موقع باز شدن این اکتیویتی ؛ برنامه هنگ میکنه و چیزی نمیاره.
یه چیز دیگم هست اینه که موقع باز شدن این ایکتیویتی ؛ با کد زیر 10 تا عدد تصادفی غیر تکراری تولید کردم . گفتم شاید این کد سنگین بوده براش!ولی بنظر نمیاد زیاد سنگین باشه..آخه خیلی برنامه ها رو دیدم که پیچیده تر ازین هستن ولی اینطور هنگ و ... ندارن. اینم کد تولید ده عدد غیر تکراری تصادفی بین 1 تا 10 :
خواهش میکنم کمک کنید ، کلیم جستجو کردم به نتیچه ای نرسیدم ... یجا گفته بود از حجم تصاویره ؛ حجمو کم کردم ولی بازم تاثیر نداشت....
پیشاپش ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.