محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ همه فایلهاتون عزیز. نسخه phpبنده با مال شما فرق میکنه. واسه همین این مشکل به وجود اومده 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : همه فایلهاتون عزیز. نسخه phpبنده با مال شما فرق میکنه. واسه همین این مشکل به وجود اومده درست شد اقای شاهپیری. دست شما درد نکنه خیلی اذیتت کردم ببخشید. اون فیلمی که بهتون فرستاده بودم درست بود؟ با اون روش بعد 41 روز مشکلی پیش نمیاد که؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ خیر دوست عزیز همه چیز به صورت اتوماتیک انجام میشه و دیگه نیازی نیست نگران انقضا باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ نقل قول با اون روش بعد 41 روز مشکلی پیش نمیاد که؟ اگه تا 41 روز خرید داشته باشید نه مشکلی پیش نمیاد چون هر دفعه با هر خرید کد بروز میشه و یا اگر خرید هم نداشته باشید با هر بار چک کردن پرداخت این مورد بروز میشه و انقضا نخواهید داشت پس نگران این که کد منقضی بشه اصلا نباشید چون اون برنامه ای که تو 41 روز خرید نشه اصلا نیازی به امنیت درون پرداخت نداره دیگه 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ عاقا من هنوز دان نکردم، نمیشه بدون این پرشین انکریپت زد؟؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ میشه مختار جان فقط به این نکته هم توجه داشته باش که الان همه بار امنیت افتاده رو دوش خودت و کارایی که سمت سرور انجام میدی و بازار نقشش به زیر ۱۰ درصد میرسه در صورتی که بخوای از کتابخونه استفاده نکنی باید مقادیر رو به صورت خام و هیچ گونه رمزگذاری به سرور ارسال و نتیجه رو هم به همون صورت خام دریافت کنی. که اصلا توصیه نمیشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ ببخشید اقای شاهپیری، این کد های زیر توی منیفیست پروژه شما مربوط به چیه؟ AddApplicationText(<receiver android:name="b4a.example.Recivebrod" > <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.TIME_TICK" > </action> </intent-filter> </receiver>) #additionaljar: com.android.support:support-v4 AddPermission(android.permission.GET_TASKS) توی پروژه ما هم باید باشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اینا اشتباها وارد شده عزیز فقط این رو بزارید AddPermission(android.permission.GET_TASKS) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اقای شاهپیری بجای استفاده از کتابخونه RuntimePermissions میشه از یه کتابخونه دیگه استفاده کرد؟ چون این کتابخونه توی پروژی من دچار مشکل میشه این خطا رو میده java.lang.SecurityException: getDeviceId: Neither user 10451 nor current process has android.permission.READ_PHONE_STATE. لطفا یه کتابخونه دیگه معرفی کنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ عزیز این ارو به خاطر دسترسیه و ربطی به کتابخونه نداره دسترسی زیر رو به منیفست اضافه کنید android.permission.READ_PHONE_STATE 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 23 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : میشه مختار جان فقط به این نکته هم توجه داشته باش که الان همه بار امنیت افتاده رو دوش خودت و کارایی که سمت سرور انجام میدی و بازار نقشش به زیر ۱۰ درصد میرسه در صورتی که بخوای از کتابخونه استفاده نکنی باید مقادیر رو به صورت خام و هیچ گونه رمزگذاری به سرور ارسال و نتیجه رو هم به همون صورت خام دریافت کنی. که اصلا توصیه نمیشه تشکر محمد جان ، ممنون. فقط یه سوال دیگه بعدش دیگه میرم این امنیت رو افلاین چجوری کار میکنه؟ لاکی پچر میاد افلاین کا میکنه. یعنی همون اولش باتون خرید رو بزنی میگه به اینترنت وصل نیست یا پچ میشه؟ 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 22 دقیقه قبل، vistamobile گفته است : تشکر محمد جان ، ممنون. فقط یه سوال دیگه بعدش دیگه میرم این امنیت رو افلاین چجوری کار میکنه؟ لاکی پچر میاد افلاین کا میکنه. یعنی همون اولش باتون خرید رو بزنی میگه به اینترنت وصل نیست یا پچ میشه؟ اصلا آفلاین و آنلاین لاکی نمیتونه هکش کنه چون برای تایید پرداخت نیاز به برگشت توکن از سرور و همخانی اون با کتابخانه هستش کلا به این روش مطمعن باشید چون دیگه با این روش اصلا بحث لاکی کنار گذاشته میشه تو آموزش برای چک پرداخت علاوه بر توکن، سریال گوشی هم ارسال میشه و به اول و آخر سریال یک پارامتر اضافه میشه که امنیت بره بالا شما میتونید بجای ذخیره پرداخت که توی آموزش گفته شده (یعنی طرف خریده یا نه و اگه خریده باشه دیگه نیازی به خرید نباشه) از همین روش ذخیره سریال و اضافه کردن یک عبارت خاص دیگه به اول و آخر سریال اضافه کنید تا امنیت بالاتر هم بره آقای شاهپیری منتظر مایکت هم هستیم دمت گرم 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 7 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز این ارو به خاطر دسترسیه و ربطی به کتابخونه نداره دسترسی زیر رو به منیفست اضافه کنید android.permission.READ_PHONE_STATE این دسترسی هم اضافه کردم مشکل از کتابخونه RuntimePermissions وقتی تیک این کتابخونه و متغیراش رو برمیدارم برنامه به درستی کامپایل میشه. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ عزیز این کتابخونه آنچنان ضرورتی هم نداره. شما این کتابخونه رو حذف کنید و به جاش موقع اینیشیالایز کردن درون پرداخت اونو توی ترای کش بزارین و اگه خطا داد یعنی اینکه دسترسی گرفته نشده ویه پیغام به کاربر نشون بده که بره از تو تنظیمات و دسترسی بازار رو فعال کنه. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 27 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز این کتابخونه آنچنان ضرورتی هم نداره. شما این کتابخونه رو حذف کنید و به جاش موقع اینیشیالایز کردن درون پرداخت اونو توی ترای کش بزارین و اگه خطا داد یعنی اینکه دسترسی گرفته نشده ویه پیغام به کاربر نشون بده که بره از تو تنظیمات و دسترسی بازار رو فعال کنه. ببخشید میشه با کد بگید؟ پاک گیج شدم مغزم دیگه نمیکشه سه روزه خواب و خوراک ندارم. استاد در کل به این نتیجه رسیدم که وقتی کتابخونه RuntimePermissions و DesignSupport را با هم تیک میزنم خطا میده. ولی با یکی از اینها پروژه کامل کامپایل میشه. (دوتا با هم همخوانی ندارن) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ آخی. هلاک کردی خودتو عامو ببین عزیز اون کتابخونه رو غیر فعال کن و متغیرهاشم حذف کن. به صورت زیر درون پرداخت رو اینشیالیز کن Try inapp.Initialize("bazarinapp",publicuu) Catch ToastMessageShow("لطفا به تنظیمات برنامه بروید و دسترسی درون پرداخت بازار را فعال کنید",False) End Try به همین سادگی 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ درود بر آقای شاهپیری عزیز ، گفتم اینجا گیرتون بیارم که سریعتر پاسخگو هستید. آقای شاهپیری دیدم شما در این باره هک و امنیت برنامه تجربه دارید. ی مشورت میخواستم ازتون تا حد امکان خصوصی باشه ، بنده اندروید استدیو کار میکنم. اگه میتونید ایدی تلگرامتون رو لطف کنید یا اینکه بهم پیام بدید : لینک ایدیم در تلگرام : tlgrm متشکر. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، محمد معین عبدی گفته است : درود بر آقای شاهپیری عزیز ، گفتم اینجا گیرتون بیارم که سریعتر پاسخگو هستید. آقای شاهپیری دیدم شما در این باره هک و امنیت برنامه تجربه دارید. ی مشورت میخواستم ازتون تا حد امکان خصوصی باشه ، بنده اندروید استدیو کار میکنم. اگه میتونید ایدی تلگرامتون رو لطف کنید یا اینکه بهم پیام بدید : لینک ایدیم در تلگرام : tlgrm متشکر. شما میتونید تاپیک جداگانه بزنید و آقای شاهپیری هم کمکتون میکنن اینجوری دیگران هم میتونن از تجربیات همدیگه استفاده کنن 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، محمد معین عبدی گفته است : درود خداوند بر شما همونجوری که دوستان فرمودن شما میتونید تاپیک بزنید تا دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن از بحث اگه هم کارتون خصوصیه توی خصوصی محبت کنید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 24 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : Try inapp.Initialize("bazarinapp",publicuu) Catch ToastMessageShow("لطفا به تنظیمات برنامه بروید و دسترسی درون پرداخت بازار را فعال کنید",False) End Try استاد من اینو جایگزین کردم اجرا شد. اندروید گوشی من 6 هست و اجرا میشه. با این روش شما کدوم گوشیارو گفتید اجرا نیمشه و کاربر خودش باید بره از تنظیمات دسترسی رو فعال کنه؟؟! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.