محمدی 95 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 دوستان این input هست در متریال دیالوگ آیا لاگین هم داخل دیالوگ هست؟آیا راهی هست برای اینکه این صفحه رو برای فون نامبر درست کنم؟(شخصی سازی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عباس 24 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 سلام ! شما باید یه نسخه جدید این کتابخانه رو پیدا کنید....یا از کتابخانه دیگری استفاده که چند کتابخانه توی سابت لرن نت هست ...میتونید با عضو شدن دانلود کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 سلام دوست عزیز گشتم چیزی پیدا نکردم میتونید شخصی لینک بدیذ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 دوستان ایشون چیزی نفرستادن شما چیزی در نظر دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 درود دوست عزیز میتونی از این نسخه از متریال دیالوگ استفاده کنی که رپ کاملا متفاوتی هست و همه کاری میشه باهاش کرد. نسخه های قبلی رو از پروژت پاک کن و از این استفاده کن . کتابخونه و سورس پیوست شد 482MaterialDialog.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مرسی خیلی ممنونم فقط من موقع ران گرفتن به ارور خوردم میشه بگید از بیسیک فوذ اندروید ورژن چند باید استفاده کنم؟ فرقی میکنه و اس دی کل باید ورژن چند باشع؟ و اگه لینک هاشونو دارید بفرستید ممنون میشم واقعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 دوستان و اساتید مشکل دارم هنوز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
دوستان این input هست در متریال دیالوگ آیا لاگین هم داخل دیالوگ هست؟آیا راهی هست برای اینکه این صفحه رو برای فون نامبر درست کنم؟(شخصی سازی)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.