محمدی 95 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ دوستان این input هست در متریال دیالوگ آیا لاگین هم داخل دیالوگ هست؟آیا راهی هست برای اینکه این صفحه رو برای فون نامبر درست کنم؟(شخصی سازی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عباس 24 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سلام ! شما باید یه نسخه جدید این کتابخانه رو پیدا کنید....یا از کتابخانه دیگری استفاده که چند کتابخانه توی سابت لرن نت هست ...میتونید با عضو شدن دانلود کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز گشتم چیزی پیدا نکردم میتونید شخصی لینک بدیذ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ دوستان ایشون چیزی نفرستادن شما چیزی در نظر دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز میتونی از این نسخه از متریال دیالوگ استفاده کنی که رپ کاملا متفاوتی هست و همه کاری میشه باهاش کرد. نسخه های قبلی رو از پروژت پاک کن و از این استفاده کن . کتابخونه و سورس پیوست شد 482MaterialDialog.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ مرسی خیلی ممنونم فقط من موقع ران گرفتن به ارور خوردم میشه بگید از بیسیک فوذ اندروید ورژن چند باید استفاده کنم؟ فرقی میکنه و اس دی کل باید ورژن چند باشع؟ و اگه لینک هاشونو دارید بفرستید ممنون میشم واقعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ دوستان و اساتید مشکل دارم هنوز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
دوستان این input هست در متریال دیالوگ آیا لاگین هم داخل دیالوگ هست؟آیا راهی هست برای اینکه این صفحه رو برای فون نامبر درست کنم؟(شخصی سازی)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.