mahdi2483 0 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اساتید گرامی سلام! بنده به تازگی عضو انجمن و کلاً برنامه نویسی شدم... و از اینکه در جمع شما هستم خوشحالم سؤالی داشتم اون هم از عنوان تاپیک پیداست که در یک اکتیویتی درون حلقه چندتا پنل ایجاد کردم و این رو بگم یک پنل رو از دیزاینر ساختم و با دستور حلقه و محتوای دیتابیس تعداد بیشتر ایجاد کردم و خواستم برای هر پنل یک رویداد کلیک ایجاد کنم که کاربر هنگام لمس هر پنل وارد اکتیویتی جدیدی بشه ( startActivity) ... دقیق تر اینه که من منویی ساختم در تعداد 20 تا و خواستم کاربر هر پنلی رو که کلیک میکنه به صفحه دلخواه من انتقال داده بشه ...؟؟!!! پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ سلام اینکار خیلی راحت با تابع های از قبل تعریف شده tag و sender تو b4a قابل انجامه. یکم جست و جو میکردی پیدا میشد . تاپیک نمونش هم از لینک زیر ببین.. استفاده tag , sender همراه دیتابیس در b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi2483 0
اساتید گرامی سلام!
بنده به تازگی عضو انجمن و کلاً برنامه نویسی شدم... و از اینکه در جمع شما هستم خوشحالم
سؤالی داشتم اون هم از عنوان تاپیک پیداست که
در یک اکتیویتی درون حلقه چندتا پنل ایجاد کردم و این رو بگم یک پنل رو از دیزاینر ساختم و با دستور حلقه و محتوای دیتابیس تعداد بیشتر ایجاد کردم
و خواستم برای هر پنل یک رویداد کلیک ایجاد کنم که کاربر هنگام لمس هر پنل وارد اکتیویتی جدیدی بشه ( startActivity) ...
دقیق تر اینه که من منویی ساختم در تعداد 20 تا و خواستم کاربر هر پنلی رو که کلیک میکنه به صفحه دلخواه من انتقال داده بشه ...؟؟!!!
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.