mohsenalavi 5 ارسال شده در 12 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2017 سلام. من یک برنامه نوشتم که توش گوشه های دکمه ها مقداری انحنا دارن. توی گوشی خودم بخوبی اجرا میشه ولی توی تبلت انحنای گوشه ها خیلی کم میشه. آیا میشه از طریق کدنویسی ریسپانسیو این مشکلو حل کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 172 ارسال شده در 14 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2017 درود شما به جای استفاده از dp یا sp از % استفاده کنی مشکل حل میشه. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 12 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2017 خب میتونید با تشخیص تلبت بودن دستگاه گردی گوشه ها رو زیادتر کنید.یعنی اگر تبلت بود گردی بیشتر بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenalavi 5 ارسال شده در 12 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2017 منظور من اینه که روی هر دستگاهی با هر رزولوشن و ابعادی شکل دکمه ها مشابه باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsenalavi 5
سلام. من یک برنامه نوشتم که توش گوشه های دکمه ها مقداری انحنا دارن. توی گوشی خودم بخوبی اجرا میشه ولی توی تبلت انحنای گوشه ها خیلی کم میشه. آیا میشه از طریق کدنویسی ریسپانسیو این مشکلو حل کرد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.