رفتن به مطلب
  • 0

دستور ساخت tabel در دیتابیس آنلاین


ali reza

سوال

سلام 

دوستان کسی میدونه چطور میشه با استفاده از b4a در دیتابیس آنلاین یک جدول(tabel) جدید ایجاد کرد ؟؟؟؟؟

لطفا اگر کسی میدونه فایل php اش چطوره قرار بده .

با تشکر

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 15 دقیقه قبل، ali reza گفته است :

ممنون از جوابتون 

شما سورسی دارید که همچین کاری کرده باشه ؟؟؟؟یا سایتی که در این مورد من رو بیشتر  راهنمایی کنه میشناسید؟؟؟؟

بیشتر برنامه های آنلاین تیم ما به این صورت (و خیلی حرفه ای تر از این مباحث) نوشته شده ولی امکان انتشار سورس آنها وجود ندارد.

شما تا PHP و به خصوص مباحث امنیت و ... را یاد نگیرید هیچ سورسی به دردتون نمیخوره.
اصل راهنمایی رو در ارسال قبل گفتم، دیگه بر میگرده به دانش و توانایی تحقیق و یادگیری شما.

پیروز باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 17 دقیقه قبل، Wolfskin گفته است :

بیشتر برنامه های آنلاین تیم ما به این صورت (و خیلی حرفه ای تر از این مباحث) نوشته شده ولی امکان انتشار سورس آنها وجود ندارد.

شما تا PHP و به خصوص مباحث امنیت و ... را یاد نگیرید هیچ سورسی به دردتون نمیخوره.
اصل راهنمایی رو در ارسال قبل گفتم، دیگه بر میگرده به دانش و توانایی تحقیق و یادگیری شما.

پیروز باشید

میشه دقیقا بگید مباحث امنیت چه چیزهایی هستند و از کجا میشه یادشون گرفت ؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 14 دقیقه قبل، ali reza گفته است :

میشه دقیقا بگید مباحث امنیت چه چیزهایی هستند و از کجا میشه یادشون گرفت ؟؟

میشه بشون اشاره کرد :
- کد کردن داده ارسالی به سرور با متد های امنیتی امن
- دیکد کردن داده ارسالی به سرور در سمت سرور
- کلین کردن کدهای ارسالی (کد مخربی همراهشون نباشه)
- استفاده از فرایندهای مفید جهت جلوگیری از sql injection

- ...

فقط با مطالعه میشه یادشون گرفت نه با کپی کردن سورس ها و ...

پیروز باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 15 دقیقه قبل، Wolfskin گفته است :

میشه بشون اشاره کرد :
- کد کردن داده ارسالی به سرور با متد های امنیتی امن
- دیکد کردن داده ارسالی به سرور در سمت سرور
- کلین کردن کدهای ارسالی (کد مخربی همراهشون نباشه)
- استفاده از فرایندهای مفید جهت جلوگیری از sql injection

- ...

فقط با مطالعه میشه یادشون گرفت نه با کپی کردن سورس ها و ...

پیروز باشید

ممنون از پاسخ هاتون

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

یک سمپل ساده برای دیتابیس Mysql و نوع کانکشن Mysqli :

<?php
$servername = "localhost";
$username = "username";
$password = "password";
$dbname = "myDB";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
    die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

// sql to create table
$sql = "CREATE TABLE MyGuests (
id INT(6) UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
firstname VARCHAR(30) NOT NULL,
lastname VARCHAR(30) NOT NULL,
email VARCHAR(50)
)";

if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    echo "Table MyGuests created successfully";
} else {
    echo "Error creating table: " . $conn->error;
}

$conn->close();
?> 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 3 ساعت قبل، Wolfskin گفته است :

درود

یک سمپل ساده برای دیتابیس Mysql و نوع کانکشن Mysqli :


<?php
$servername = "localhost";
$username = "username";
$password = "password";
$dbname = "myDB";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
    die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

// sql to create table
$sql = "CREATE TABLE MyGuests (
id INT(6) UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
firstname VARCHAR(30) NOT NULL,
lastname VARCHAR(30) NOT NULL,
email VARCHAR(50)
)";

if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    echo "Table MyGuests created successfully";
} else {
    echo "Error creating table: " . $conn->error;
}

$conn->close();
?> 

 

خیلی خیلی ممنون از کمکتون .

یک سوال دیگه این که میخواستم بدونم مرجعی هست که بتونم همه ی این دستورات رو اونجا پیدا کنم چون همچین کدی برای ساخت یک دیتابیس یا اضافه کردن یک ستون هم احتیاج دارم ؟؟؟؟

و سوال آخر هم اینکه آیا میشه در b4a میشه اسم tabel ,یا ستون ها رو هم مشخص کرد ؟؟؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید اول زبان SQL رو یاد بگیرید و بعد به محیط هایی مثل phpmyadmin تسلط پیدا کنید، در کنار این موارد php هم جزء جدا نشدنی از این مجموعه هست.

اگه زبانتون خوب هست میتونید از سایت w3schools که مرجع مناسبی برای برنامه نویسی وب هست استفاده کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، Wolfskin گفته است :

شما باید اول زبان SQL رو یاد بگیرید و بعد به محیط هایی مثل phpmyadmin تسلط پیدا کنید، در کنار این موارد php هم جزء جدا نشدنی از این مجموعه هست.

اگه زبانتون خوب هست میتونید از سایت w3schools که مرجع مناسبی برای برنامه نویسی وب هست استفاده کنید.

باشه خیلی ممنون از راهنماییتون 

و سوال آخر هم اینکه آیا میشه در b4a  اسم tabel ,یا ستون ها رو هم مشخص کرد ؟؟؟؟؟

اگر میشه این سوالم رو هم جواب بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، ali reza گفته است :

باشه خیلی ممنون از راهنماییتون 

و سوال آخر هم اینکه آیا میشه در b4a میشه اسم tabel ,یا ستون ها رو هم مشخص کرد ؟؟؟؟؟

اگر میشه این سوالم رو هم جواب بدید

سوالتون واضح نیست (قبل از ارسال یک دور نوشتتون رو بخونید)، منظورتون این هست اسم جدول و ستون ها رو چطور مشخص کنید ؟

به این بخش توجه کنید :

// sql to create table
$sql = "CREATE TABLE MyGuests (
id INT(6) UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
firstname VARCHAR(30) NOT NULL,
lastname VARCHAR(30) NOT NULL,
email VARCHAR(50)
)";

در دیتابیس یک جدول ساختیم به اسم MyGuests که ۴ تا فیلد داره، id که از نوع عدد اینتیجر هست با طول ۶ که به طور خدکار افزایش میابد و کلید اصلی هست، firstname و lastname از نوع کاراکتر با طول ۳۰ که نباید نال باشند، email از نوع کاراکتر با طول ۵۰ که می تواند مقداری نداشته باشد (خالی باشد).

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 14 دقیقه قبل، Wolfskin گفته است :

سوالتون واضح نیست (قبل از ارسال یک دور نوشتتون رو بخونید)، منظورتون این هست اسم جدول و ستون ها رو چطور مشخص کنید ؟

به این بخش توجه کنید :


// sql to create table
$sql = "CREATE TABLE MyGuests (
id INT(6) UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
firstname VARCHAR(30) NOT NULL,
lastname VARCHAR(30) NOT NULL,
email VARCHAR(50)
)";

در دیتابیس یک جدول ساختیم به اسم MyGuests که ۴ تا فیلد داره، id که از نوع عدد اینتیجر هست با طول ۶ که به طور خدکار افزایش میابد و کلید اصلی هست، firstname و lastname از نوع کاراکتر با طول ۳۰ که نباید نال باشند، email از نوع کاراکتر با طول ۵۰ که می تواند مقداری نداشته باشد (خالی باشد).

ببینید منظورم اینه که مثلا توی برنامه چند تا edittext قرار بدیم و توسط اون edittext ها بیایم و اسم tabel و ستون ها رو از کاربر بگیریم مثلا ادیت تکست 1 بیاد و اسم جدول رو از کاربر بگیره و وقتی روی دکمه ساخت جدول  در برنامه کلیک میشه اون اسمی رو که توی ادیت تکست 1 هست و کاربر اون رو وارد کرده به عنوانه اسم جدول در دیتابیس آنلاین ثبت کنه .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 17 دقیقه قبل، ali reza گفته است :

ببینید منظورم اینه که مثلا توی برنامه چند تا edittext قرار بدیم و توسط اون edittext ها بیایم و اسم tabel و ستون ها رو از کاربر بگیریم مثلا ادیت تکست 1 بیاد و اسم جدول رو از کاربر بگیره و وقتی روی دکمه ساخت جدول  در برنامه کلیک میشه اون اسمی رو که توی ادیت تکست 1 هست و کاربر اون رو وارد کرده به عنوانه اسم جدول در دیتابیس آنلاین ثبت کنه .

برای این کار شما باید رستفول (RESTful) بنویسید، میتونید با Poststring مقادیر رو از کاربر بگیرید و به سرور ارسال کنید و مطابق با رستفولی که نوشتید اقدامات انجام بگیره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 15 دقیقه قبل، Wolfskin گفته است :

برای این کار شما باید رستفول (RESTful) بنویسید، میتونید با Poststring مقادیر رو از کاربر بگیرید و به سرور ارسال کنید و مطابق با رستفولی که نوشتید اقدامات انجام بگیره.

ممنون از جوابتون 

شما سورسی دارید که همچین کاری کرده باشه ؟؟؟؟یا سایتی که در این مورد من رو بیشتر  راهنمایی کنه میشناسید؟؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...