سلام دوستان شرمنده تو تاپیک کتابخانه کسی جواب نداد تو اینجا امیدوارم جواب بدین..
من قبلا روش فایل رایت استرینگ برای ذخیره اطلاعات استفاده میکردم حالا با کتابخانه آریا شیرد پرفرنس میخوام ذخیره کنم. اما نتونستم بخونم فایلو دوباره!
من یه منو دارم که چند گزینه داره و با دستور select case گزینه ها انتخاب میکنم و توی هر کدومش کارایی که انجام میشه نیاز به ذخیره داره تا هنگامی که کاربر دوباره وارد برنامه شد ذخیره باشه.
Sub Menu_MenuItemClick (Item As ACMenuItem)
Case 1
panel.Color = Colors.RGB(214,57,54)
aria.savestring("case1","case1")
Case 2
panel.Color = Colors.RGB(255,20,99)
aria.savestring("case2","case2")
case 3
panel.Color = Colors.RGB(5,20,99)
aria.savestring("case3","case3")
End Select
حالا لطفا بگید بعده انتخاب هر گذینه چه کدی نوشته بشه برای ذخیره؟
من نوشتم اسم کیس انتخابی ذخیره بشه اما درسته آیا و چطور بخونمش?
if aria.getstring("case1","case1")= true then
''''''
else if aria.getstring("case2","case2")= true then
''''''
else.....
با کد بالا که خونده نمیشه چطور باید بخونم هنگام ورود به برنامه لطفا راهنمایی
فقط میخوام هر کلیکی که از منو زده شد رنگ هاش ذخیره بشه و هنگام ورود همون رنگی باشه پنلم
سوال
fito 45
سلام دوستان شرمنده تو تاپیک کتابخانه کسی جواب نداد تو اینجا امیدوارم جواب بدین..
من قبلا روش فایل رایت استرینگ برای ذخیره اطلاعات استفاده میکردم حالا با کتابخانه آریا شیرد پرفرنس میخوام ذخیره کنم. اما نتونستم بخونم فایلو دوباره!
من یه منو دارم که چند گزینه داره و با دستور select case گزینه ها انتخاب میکنم و توی هر کدومش کارایی که انجام میشه نیاز به ذخیره داره تا هنگامی که کاربر دوباره وارد برنامه شد ذخیره باشه.
Sub Menu_MenuItemClick (Item As ACMenuItem) Case 1 panel.Color = Colors.RGB(214,57,54) aria.savestring("case1","case1") Case 2 panel.Color = Colors.RGB(255,20,99) aria.savestring("case2","case2") case 3 panel.Color = Colors.RGB(5,20,99) aria.savestring("case3","case3") End Select
حالا لطفا بگید بعده انتخاب هر گذینه چه کدی نوشته بشه برای ذخیره؟
من نوشتم اسم کیس انتخابی ذخیره بشه اما درسته آیا و چطور بخونمش?
if aria.getstring("case1","case1")= true then '''''' else if aria.getstring("case2","case2")= true then '''''' else.....
با کد بالا که خونده نمیشه چطور باید بخونم هنگام ورود به برنامه لطفا راهنمایی
فقط میخوام هر کلیکی که از منو زده شد رنگ هاش ذخیره بشه و هنگام ورود همون رنگی باشه پنلم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.