jovad 3 ارسال شده در 21 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 سلام چطور می تونم چند لیبل با یک حلقه بسازم من از این کد استفاده می کنم اما جواب نمیده Dim lbl As Label lbl.Initialize("") For i= 1 To 10 Activity.AddView(lbl,10%x,5%x,60%x,70%x) lbl.Text="hello" Next آموزش مولتی پنل رو هم یه نگاه کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jovad 3 ارسال شده در 23 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2017 دست شما درد نکنه حالا اگه بخوایم به هر کدوم از لیبل ها مثل باتن یک دستور بدیم باید از آرایه استفاده کنیم اینجا رو دیگه نمی دونم چطور باید هر لیبل رو به آرایه ربط داد که داخل فور هم باشه به نظرتون باید چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 23 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2017 منظورتون از اختصاص آرایه رو متوجه نشدم ولی با استفاده از اختصاص دادن Tag (برچسب) به هر لیبل (که اساسا برای تخصص دادن یک اطلاعات به هر ویوو به کار میره) می تونید در رویدادهای یک لیبل و با استفاده از Tag اون لیبل، ویژگی های دیگه ی لیبل موردنظر رو تغییر بدیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,303 ارسال شده در 21 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 به این صورت For i= 1 To 10 Dim lbl As Label lbl.Initialize("") Activity.AddView(lbl,10%x,5%x,60%x,70%x) lbl.Text="hello" Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jovad 3
سلام
چطور می تونم چند لیبل با یک حلقه بسازم من از این کد استفاده می کنم اما جواب نمیده
Dim lbl As Label lbl.Initialize("") For i= 1 To 10 Activity.AddView(lbl,10%x,5%x,60%x,70%x) lbl.Text="hello" Next
آموزش مولتی پنل رو هم یه نگاه کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.