mirtalebi 30 ارسال شده در 21 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 سلام دوستان من می خوام قسمتی توی برنامم بسازم که وقتی کاربر وارد اون شد یه فیلم تبلیغاتی ببینه و اگر کامل اون را دید یه کدی اجرا بشه یا به اون سکه بده چطوری باید این کار رو بکنم ؟؟؟ چه سرویسی قوی تر و بهتر و زیبا تره ؟؟؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirtalebi 30 ارسال شده در 23 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2017 نه شاید منظورم رو خوب نگفتم !!!! ببینید حتما برنامه هایی رو دیدین که وقتی می خواهین سکه بگیرین یه فیلم نشون میده بعد سکه رو به شما میده من هم می خوام همین برنامه رو بسازم در ضمن من خودم تبلیغ ندارم می خوام از تبلیغات دیگه استفاده کنم !!!! یکی از دوستانم بهم گفت که سایتی هست که تو میتونی با اون سایت تبلیغ کنی و کسب درآمد کنی !!! ولی نگفت چه سایتی باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2017 تپسل در 2 ساعت قبل، mirtalebi گفته است : نه شاید منظورم رو خوب نگفتم !!!! ببینید حتما برنامه هایی رو دیدین که وقتی می خواهین سکه بگیرین یه فیلم نشون میده بعد سکه رو به شما میده من هم می خوام همین برنامه رو بسازم در ضمن من خودم تبلیغ ندارم می خوام از تبلیغات دیگه استفاده کنم !!!! یکی از دوستانم بهم گفت که سایتی هست که تو میتونی با اون سایت تبلیغ کنی و کسب درآمد کنی !!! ولی نگفت چه سایتی باتشکر تپسل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 سلام سرچ کنید پخش فیلم از آپارات باقیش دیگه باید خودتون خلاقیت به خرج بدید و روش کار کنید اونی که میخواین پیاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mirtalebi 30
سلام دوستان
من می خوام قسمتی توی برنامم بسازم که وقتی کاربر وارد اون شد یه فیلم تبلیغاتی ببینه و اگر کامل اون را دید یه کدی اجرا بشه یا به اون سکه بده
چطوری باید این کار رو بکنم ؟؟؟
چه سرویسی قوی تر و بهتر و زیبا تره ؟؟؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.