mkabir 186 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود خدمت دوستان عزیز همینطوری حوصلم سر رفته بود بین پروژه هام این اپ و ساختم نظر بدین ولی وقت زیادی رو دیتابیسش گذاشتم دارم نسخه رایگانش هم آماده میکنم. ادابازی (پانتومیم خندوانه) - کافه بازار یکی از قابلیت هایی که بهش اضافه کردم ، این بوده که کاربر میتونه سوژه بفرسته و با اسم خودش تو نرم افزار ثبت شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام. خوب واسه ایده خیلی خوشحالم ولی انتظار یه چیز دیگه ای رو داشتم گرافیک افتضاحه و رنگ بندی و ایکون و باتونها بدتر. یه سری به این بازیها بزن همشو با بیسیک زدم واسه گرافیک. واسه ایده هم یکمی بهترش کن و چالش بده چون من یک سالی میشه خندوانه رو ندیدم ، نمیدونم سبکش چجوریه. در کل سیزده میدم. پتانسیل داره روش کار کن : اینجا کلیک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام آفرین ایده خیلی جالبیه و همچنین اسمش. اما میتونستی روش بیشتر کار کنی و معرفیش کنی، قطعا دانلود خوبی میشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.