sinam443 108 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 با سلام خدمت اساتید دوستان من دیروز بیسک رو آپ کردم واسه استفاده از پوش نوفیتیکیشن بعد از اون برنامه رو ساختم و هنگام کامپایل ارور میداد بعد اون ازور رفتم و دیدم کلا b4a.exe موجود نیست و وقتی فایل نصبی دانلود میکنم نمیشناسه. خواهشا راهنمایی کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 22 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 ویندوز عوض کنم درست میشه یا نه بنظرتون؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 سلام من اصلا متوجه نشدم چیشده دقیقا. بیاید بیسیک رو UnInstall کنید و دوباره روند نصب رو انجام بدید. و اگر بیسیک توی قسمت Add or Remove دیده نمیشه کلا از مسیر نصب فایل هارو پاک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 در 4 ساعت قبل، sinam443 گفته است : ویندوز عوض کنم درست میشه یا نه بنظرتون؟ نه بابا چه خبره ویندوز عوض کنی برو به این مسیر c:\Program Files (x86)\Anywhere Software و کلا پوشه Anywhere Software رو پاک کن بیسیک جدید رو هم اگه دان کردی توی یه درایو دیگه نصبش کن بعد آدرس دهی ها رو درست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sinam443 108
با سلام خدمت اساتید
دوستان من دیروز بیسک رو آپ کردم واسه استفاده از پوش نوفیتیکیشن بعد از اون برنامه رو ساختم و هنگام کامپایل ارور میداد بعد اون ازور رفتم و دیدم کلا b4a.exe موجود نیست و وقتی فایل نصبی دانلود میکنم نمیشناسه. خواهشا راهنمایی کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.