nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ درود مگه ID رو طبق آموزش بر روی Auto نگذاشتید ؟؟؟ نه در کدوم قسمت؟ حواسم حتما نبود بزار یبار دیگه چک کنم 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شما فقط موقع ساخت یک تیبل میتونید کلمون آیدی به صورت اتو قرار بدید حالا محتوارو پاک کنید منظورم رکورد ها هست بعد فیلد آیدی را ویرایش کنید تیکش را بزنید ببینید ذخیره میشه . اگه نشد تیبلو کامل پاک کنید از نو بسازید . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ درست شد ممنون 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ یک سوال دیگه وقتی متن زیاد باشه تو پنل نمایش داده نمیشه تا نصف نمایش داده میشه میخوام یکاری کنم پنل اندازه متنم باشه باید چکار کنم؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی متن تو دیتابیس هست ولی تو برنامه نشون داده نمیشه ؟ نمیشه که نشون نده بررسی کن محدودیت کارکتر دیتابیس باعث حذف یا کم کردن متن نشده باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ مثلا من تو بخش متن یک جوک 4 خطی وارد کردم ولی تو برنامم فقط 2 خطشو نمایش میده مشکل از دیتابیسه؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ دیتابیس محدودیت کارکتر داره نمیشه گقت مشکل این برای پیش گیری از مشکل هست دیتابیستو export بگیر بده ببینم . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ چجوری باید محدودیت کاراکتر رو بردارم یا زیاد کنم؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اندازه Panel و Label رو بزرگتر کنید ببینید مشکل حل میشه ؟؟؟ فکر نکنم این مشکل شما ربطی به محدودیت تعداد کارکتر توی دیتابیس باشه احتمالا واسه اینه که شما ارتفاع Label و Panel رو با متن هماهنگ نکردید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ کاری نمیشه کرد که متن با اندازه پنل خودش ست بشه؟ که توی متن های کوتاه تر فضای خالی نداشته باشیم؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ کاری نمیشه کرد که متن با اندازه پنل خودش ست بشه؟ که توی متن های کوتاه تر فضای خالی نداشته باشیم؟ ببخشید زیاد سوال میکنم دو تا سوال دیگه دارم و دیگه تمام 1- چجوری متن رو از رو گوشی باید آپدیت کرد(هر چی تو دیتابیس میزارم تو گوشینمایش داده نمیشه مجبور میشم دوباره ران بگیرم) 2- چجوری باید راست چین کرد حروف رو ممنون 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ در ضمن میشه براش تنظیمات ساخت من سورس تنیمات رو دارم ولی روش عمل نمیکنه 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یک مشکل داشتم میخواستم تو برنامه یکاری کنم که متنی که از قبل گرفته سیو شه و هی برای رفتن به نرم افزار اینترنت نخواد کمک مکنید؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یک مشکل داشتم میخواستم تو برنامه یکاری کنم که متنی که از قبل گرفته سیو شه و هی برای رفتن به نرم افزار اینترنت نخواد کمک مکنید؟ دوست عزیز تاپیک بزنید خوب . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ مربوط به این قسمت هست ولی باشه 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ برای هر ورد باید دانلود کنه فایل هارو (نوشته هارو) من میخوام اون چیز هایی که قبلا دانلود شده تو گوشیش باشه و چیز های جدید رو دانلود کنه میشه کمک کنید 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ برای هر ورد باید دانلود کنه فایل هارو (نوشته هارو) من میخوام اون چیز هایی که قبلا دانلود شده تو گوشیش باشه و چیز های جدید رو دانلود کنه میشه کمک کنید ببخشید زیاد اسپم میدم چون کسی جواب سوالمو نمیده یعنی کسی تو انجمن بلد نیست؟ آقای ایزدی؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ خوب من این فایل رو ندیدم ولی میتونی به این صورت امتحان کنی برادر شما به احتمال زیاد فایل هارو JSON میگیری حالا بیا بعد از دریافت رشته JSON رو ذخیره کن توی دیتابیس یا فایل تکست یه راه دیگه هم داری یه دیتابیس آفلاین هم داشته باشی اطلاعات بعد از دریافت اونجا بشینه و تو تو هر بار آخرین ID رو به سرور ارسال کنی و ازلاطلاعات اون ID به بعد رو دریافت کنی شرمنده ولی من خلاقف قوانین جواب ندادم به دید من هنوز 24 ساعت نشده :D 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ این دوره آماده شده به صورت کامل ... یه 3-4 تا فایل php هم داره هم زمان با دیتابیس آنلاین و آفلاین کار میکنیم یک سری دردسر هایی سر راه هست که باید اختلاف هارو بگیریم و Limit کنیم و ... یک خورده شاید این دوره سخت باشه ولی تا حد امکان توضیجات رو کامل و واضح دادم تا مشکلی پیش نیاد و همه راضی باشند دوره توی 4 قسمت هست به زودی در فروشگاه قرار خواهد گرفت ... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ باسلام خدمت همگی و آرزوس قبولی طاعات و عبادات همه ی عزیزان ببخشید سوالی برام در رابطه با این سورس پیش اومده که متاسفانه هرچی تلاش کردم حل نشد که نشد بدون مقدمه سوالم رو میپرسم بنده میخوام وقتی بر روی باتون کلیک شد بجای نوشتن عدد لایک بر روی اون باتون در یک لیبل دیگر این مقدار نشان داده شود اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ************************************************************************************************ خوشبختانه خودم جوابم رو پیدا کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.