asvar 41 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ روشی دیگه ای سراغ دارین بجز این ؟ [/font][/size][font=tahoma][/font][size=3][font=tahoma][color=#000000]m.SetMute(m.VOLUME_SYSTEM, [/color][color=#0000FF]True[/color][color=#000000])[/color][/font][/size][size=3][font=tahoma] از down باتون استفاده میکنم ولی باگ داره (کد دوبار اجرا میشه دستتو روش نگه داری) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ شما برای اینکه کد دو بار اجرا نشه Return کن Sub release_Down Try m.Release Catch Log("") End Try Return False End Sub اینجوری یه وارنینگ میده + کار نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ به نظرم با یک متغییر Boolean بشه کنترلش کرد. شما این کد رو تست کنید : Sub Globals [/b][b] Dim MyMood As Boolean : MyMood = False[/b] [b] End Sub[/b] [b] Sub release_Down[/b] [b] MyMood = Not(MyMood)[/b] [b] m.SetMute(m.VOLUME_SYSTEM,MyMood)[/b] [b] End Sub و یا اینکه به این صورت : Sub Globals[/b][b] Dim MyMood As Boolean : MyMood = False[/b] [b]End Sub[/b] [b]Sub Release_Down[/b] [b]MyMood = True[/b] [b] If MyMood = True Then[/b] [b] m.SetMute(m.VOLUME_SYSTEM,True)[/b] [b] MyMood = False[/b] [b] End If[/b] [b]End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوبار اجرا میکنه کدو باز Sub Release_Down MyMood = Not(MyMood) Log("Test") End Sub Sub Release_Down MyMood = True If MyMood = True Then Log("Test") MyMood = False End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بنده رویداد Down مربوط به باتون رو تست کردم مشکلی نداره و کد رو 2 دفعه اجرا نمیکنه مشکل از چیز دیگس آقا مهرشاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ بنده رویداد Down مربوط به باتون رو تست کردم مشکلی نداره و کد رو 2 دفعه اجرا نمیکنه مشکل از چیز دیگس آقا مهرشاد گلم دروغ نمیگم که اینها دستو یه لحظه روش نگه داری یا تکون بدی کد برا دومین بار اجرا میشه . پروژه : http://s4.picofile.com/file/8179721418/down.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ درسته بنده هم تست کردم و کدرو دوباره اجرا میکنه.خب با این اوصاف به نظرم از رویداد Click استفاده کنید بهتره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ درسته بنده هم تست کردم و کدرو دوباره اجرا میکنه.خب با این اوصاف به نظرم از رویداد Click استفاده کنید بهتره. اخه نمیشه از کلیک استفاده کنم . برنامه ای که مینویسم یه برنامه ی مالتی مدیاس نباس صدای کلیک بیاد . یا بایدصدای کلیک رو آف کنم یا روش دیگه . این گزینه تو مسیر گوشی settings/sounds/Touch sounds باید اینو غیر فعال کنم که با این کد کار میده [/font][font=tahoma][size=3][color=#000000]m.SetMute(m.VOLUME_SYSTEM, [/color][color=#0000FF]True[/color][color=#000000])[/color][/size][/font][font=tahoma] واسه برگردوندن به حالت اولیه هم false ولی یکم بده دیگه میزنه صدارو از ریشه قطع میکنه *گاز* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ از down باتون استفاده میکنم ولی باگ داره (کد دوبار اجرا میشه دستتو روش نگه داری) شما برای اینکه کد دو بار اجرا نشه Return کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asvar 41
روشی دیگه ای سراغ دارین بجز این ؟
از down باتون استفاده میکنم ولی باگ داره (کد دوبار اجرا میشه دستتو روش نگه داری)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.