سلام دوستان اگر کسی بلده هزینشو تا قرون اخر میدم فقط کمکم کنه ... میخواستم ببینم برای اینکه بخوام با soundpool چند صدا رو پشت هم تکرار کنم و اینجوریه کارم ک روی هر دکمه میزنم یه موزیکی رو پخش میکنه بعدش روی دکمه بعدی ک میزنم میخوام اون موزیک در حال پخش تموم بشه اول، بعدش دکمه ای رو ک زدم پخشش شروع بشه اینم کدامه
sp5.Initialize(1)
a = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "a.mp3")
sp6.Initialize(1)
b = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "b.mp3")
sp7.Initialize(1)
c = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "c.mp3")
sp8.Initialize(1)
d = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "d.mp3")
sp9.Initialize(1)
Sub button27_click
sp.Play(apa,1,1,1,0,st)
End Sub
کار چند ماهم رو این گیره لطفا اگر کسی کمیتونه کمم کنه یا پیشنهادی داره بگه ممنون میشم هزینشم پرداخت میکنم
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان اگر کسی بلده هزینشو تا قرون اخر میدم فقط کمکم کنه ... میخواستم ببینم برای اینکه بخوام با soundpool چند صدا رو پشت هم تکرار کنم و اینجوریه کارم ک روی هر دکمه میزنم یه موزیکی رو پخش میکنه بعدش روی دکمه بعدی ک میزنم میخوام اون موزیک در حال پخش تموم بشه اول، بعدش دکمه ای رو ک زدم پخشش شروع بشه اینم کدامه
sp5.Initialize(1) a = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "a.mp3") sp6.Initialize(1) b = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "b.mp3") sp7.Initialize(1) c = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "c.mp3") sp8.Initialize(1) d = sp.Load(File.DirAssets,"24/" & "d.mp3") sp9.Initialize(1) Sub button27_click sp.Play(apa,1,1,1,0,st) End Sub
کار چند ماهم رو این گیره لطفا اگر کسی کمیتونه کمم کنه یا پیشنهادی داره بگه ممنون میشم هزینشم پرداخت میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.