ahmandir 11 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان . قبل از این من کد ملی رو توی کدهای php چک می کردم . اگه با خود جاوا این کار رو انجام بدم سرعت چک کردن خیلی بهتر میشه . ممنون میشم اگه کدش رو دارین توی این تاپیک قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmandir 11 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کسی کدش رو نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ واسه بیسیکه میونید تبدیلش کنید خودتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
freestyle 1 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ دوست عزیز سلام. من کد اندروید (جاوا) سنجش اعتبار/بررسی اعتبار/صحت اعتبار/اعتبار سنجی کد ملی رو در استک گذاشتم، میتونید استفاده کنید. کامل کامله، همه جزئیات توش در نظر گرفته شده با خیال راحت استفاده کنید. https://stackoverflow.com/a/44603571/6444297 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahmandir 11
سلام دوستان . قبل از این من کد ملی رو توی کدهای php چک می کردم . اگه با خود جاوا این کار رو انجام بدم سرعت چک کردن خیلی بهتر میشه . ممنون میشم اگه کدش رو دارین توی این تاپیک قرار بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.