ahmandir 11 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 سلام دوستان . قبل از این من کد ملی رو توی کدهای php چک می کردم . اگه با خود جاوا این کار رو انجام بدم سرعت چک کردن خیلی بهتر میشه . ممنون میشم اگه کدش رو دارین توی این تاپیک قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmandir 11 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 کسی کدش رو نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,303 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 واسه بیسیکه میونید تبدیلش کنید خودتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
freestyle 1 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 دوست عزیز سلام. من کد اندروید (جاوا) سنجش اعتبار/بررسی اعتبار/صحت اعتبار/اعتبار سنجی کد ملی رو در استک گذاشتم، میتونید استفاده کنید. کامل کامله، همه جزئیات توش در نظر گرفته شده با خیال راحت استفاده کنید. https://stackoverflow.com/a/44603571/6444297 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahmandir 11
سلام دوستان . قبل از این من کد ملی رو توی کدهای php چک می کردم . اگه با خود جاوا این کار رو انجام بدم سرعت چک کردن خیلی بهتر میشه . ممنون میشم اگه کدش رو دارین توی این تاپیک قرار بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.