میلاد حائری 180 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام یه برنامه پیامکی دارم که با دیتابیس و مولتی پنل کار میکنه خوب حالا روی هر کدوم یه باتن گذاشتم میخوام که وقتی روی باتن یکیش کلیک کردم بتونم متن مربوط به لیبل همون پنل رو استفاده کنم چکار باید بکنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1396/02/13, 21:51:33، softir گفته است : خوب الان شد یه مسئله دیگر . اگه واقعا نیازه بگم چون یکم توضیح بیشتری داره دوستان عزیز کسی در این مورد چیزی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دوستان عزیز پست رو میارم بالا کسی چیزی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1396/02/11, 22:07:29، miladhaerian گفته است : سلام یه برنامه پیامکی دارم که با دیتابیس و مولتی پنل کار میکنه خوب حالا روی هر کدوم یه باتن گذاشتم میخوام که وقتی روی باتن یکیش کلیک کردم بتونم متن مربوط به لیبل همون پنل رو استفاده کنم چکار باید بکنم؟؟ درود شما میتونید از آموزش تصویری مربوط به روش کار با Tag و Sender در مولتی پنل کار کنید یه Tag رو به button میدید و بر اساس اون Tag متن مورد نظر رو دریافت میکنید و هر کاری که دلتون بخواد انجام میدید توی برنامه های پیامکی استفاده از تگ فوق العاده مهم و کاربردی هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود شما میتونید از آموزش تصویری مربوط به روش کار با Tag و Sender در مولتی پنل کار کنید یه Tag رو به button میدید و بر اساس اون Tag متن مورد نظر رو دریافت میکنید و هر کاری که دلتون بخواد انجام میدید توی برنامه های پیامکی استفاده از تگ فوق العاده مهم و کاربردی هستش این مشکل حل شد میخوام دوتا لیبل رو بیارم اون موقع باید چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب دو تا Label رو هم بیارید کاری نداره که اطلاعات رو یا با Json یا با Regex Split میگیرید دیگه نسبت میدید به Label و نمایش میدید الان دقیقا مشکل شما توی کدوم بخشش هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : خب دو تا Label رو هم بیارید کاری نداره که اطلاعات رو یا با Json یا با Regex Split میگیرید دیگه نسبت میدید به Label و نمایش میدید الان دقیقا مشکل شما توی کدوم بخشش هست ؟ خوب من با جیسون کار نکردم الان با regex.split انجامش میدم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، miladhaerian گفته است : سلام یه برنامه پیامکی دارم که با دیتابیس و مولتی پنل کار میکنه خوب حالا روی هر کدوم یه باتن گذاشتم میخوام که وقتی روی باتن یکیش کلیک کردم بتونم متن مربوط به لیبل همون پنل رو استفاده کنم چکار باید بکنم؟؟ سلام . شما ب یا خودت رو با یک کار خلاص کن راحته : 01 - هنگام بارگزاری مولتی پنل 02 - که قراره مثلا یک پنل باشه که توش یک لیبل + یک باتون 03 - و مثلا از این قرار 20 تا بسازی 04 - حالا همون لحظه که داری متن های پیامک ها رو می گیری و میدی به لیبل بیا ویکی هم بده به تگ باتون 05 - حالا راحته وقتی رو باتون کلیک کردی می گی تگ خودش رو بخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، softir گفته است : سلام . شما ب یا خودت رو با یک کار خلاص کن راحته : 01 - هنگام بارگزاری مولتی پنل 02 - که قراره مثلا یک پنل باشه که توش یک لیبل + یک باتون 03 - و مثلا از این قرار 20 تا بسازی 04 - حالا همون لحظه که داری متن های پیامک ها رو می گیری و میدی به لیبل بیا ویکی هم بده به تگ باتون 05 - حالا راحته وقتی رو باتون کلیک کردی می گی تگ خودش رو بخونه تا اینجا اوکیه ولی نمیدونم چجور باید بخونم متن اون پنل رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، miladhaerian گفته است : تا اینجا اوکیه ولی نمیدونم چجور باید بخونم متن اون پنل رو پس نگرفتی یا نتونستم درست بگم . مگه متن رو نریختی تو لیبل ؟ همون طور که گفتی متن لیبل برابر باشه با متن پیامکت بیا و بگو تگ باتونت برابر باشه با متن پیامکت بعد وقتی رو با تون کلیک کردی فقط تگ خود باتون رو می خونی و هر جا خواستی استفاده می کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meisam97 23 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تگ دکمه رو با متن لیبیل برابر کن Button1.Tag = Label1.Text بعد توی ساب کلیک دکمه اینو استفاده کن: Dim b as Button b = Sender ToastMessageShow(b.Tag,False) الان متن لیبل رو داخل توست مسیج نمایش میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 23 ساعت قبل، meisam97 گفته است : تگ دکمه رو با متن لیبیل برابر کن Button1.Tag = Label1.Text بعد توی ساب کلیک دکمه اینو استفاده کن: Dim b as Button b = Sender ToastMessageShow(b.Tag,False) الان متن لیبل رو داخل توست مسیج نمایش میده در در 1396/02/12, 07:31:03، softir گفته است : پس نگرفتی یا نتونستم درست بگم . مگه متن رو نریختی تو لیبل ؟ همون طور که گفتی متن لیبل برابر باشه با متن پیامکت بیا و بگو تگ باتونت برابر باشه با متن پیامکت بعد وقتی رو با تون کلیک کردی فقط تگ خود باتون رو می خونی و هر جا خواستی استفاده می کنی خوب حالا بر فرض اینکه دوتا لیبل دارم و میخوام دوتاشو استفاده کنم توی باتن چی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، miladhaerian گفته است : خوب حالا بر فرض اینکه دوتا لیبل دارم و میخوام دوتاشو استفاده کنم توی باتن چی خوب الان شد یه مسئله دیگر . اگه واقعا نیازه بگم چون یکم توضیح بیشتری داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، softir گفته است : خوب الان شد یه مسئله دیگر . اگه واقعا نیازه بگم چون یکم توضیح بیشتری داره اگه زحمتی نیس لطف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد حائری 180
سلام یه برنامه پیامکی دارم که با دیتابیس و مولتی پنل کار میکنه خوب
حالا روی هر کدوم یه باتن گذاشتم میخوام که وقتی روی باتن یکیش کلیک کردم بتونم متن مربوط به لیبل همون پنل رو استفاده کنم چکار باید بکنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.