vahid.mansomi 1 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام، داخل یک scroll با یک لایرولود کردم Scroll.panel.loadlayout("l1")_1 Scroll.panell.hight=330%y_2 حالا مجدد اگه لایه جدید بزارم داخل سایز لایه چند برابر بزرگمیشه چجوری لایه جدید جایگزین لایه قبلی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davoodebrahimi 16 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستم شما بیا قبل اینکه لایوت جدید رو اضافه کنی به پنل اسکرول ویو؛((اگه امکانشو داشتی))؛اکتیویتی رو ریمو اُل ویو کن بعد همون کد های قبل رو بنویس و این دفعه لایوت جدید رو بده بهش ببین جواب میده؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid.mansomi 1 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ Scroll.panel.removeallviews هم تست کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davoodebrahimi 16 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ پس شما یه مقدار بیشتر توضیح بده در مورد کاری که میخوای انجام بدی میخوای چه موقع لایوت دومی داخل اسکرول لود بشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid.mansomi 1
سلام، داخل یک scroll با یک لایرولود کردم
Scroll.panel.loadlayout("l1")_1
Scroll.panell.hight=330%y_2
حالا مجدد اگه لایه جدید بزارم داخل سایز لایه چند برابر بزرگمیشه چجوری لایه جدید جایگزین لایه قبلی کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.