vahid.mansomi 1 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 سلام، داخل یک scroll با یک لایرولود کردم Scroll.panel.loadlayout("l1")_1 Scroll.panell.hight=330%y_2 حالا مجدد اگه لایه جدید بزارم داخل سایز لایه چند برابر بزرگمیشه چجوری لایه جدید جایگزین لایه قبلی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davoodebrahimi 16 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 سلام دوستم شما بیا قبل اینکه لایوت جدید رو اضافه کنی به پنل اسکرول ویو؛((اگه امکانشو داشتی))؛اکتیویتی رو ریمو اُل ویو کن بعد همون کد های قبل رو بنویس و این دفعه لایوت جدید رو بده بهش ببین جواب میده؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid.mansomi 1 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 Scroll.panel.removeallviews هم تست کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davoodebrahimi 16 ارسال شده در 10 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2017 پس شما یه مقدار بیشتر توضیح بده در مورد کاری که میخوای انجام بدی میخوای چه موقع لایوت دومی داخل اسکرول لود بشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid.mansomi 1
سلام، داخل یک scroll با یک لایرولود کردم
Scroll.panel.loadlayout("l1")_1
Scroll.panell.hight=330%y_2
حالا مجدد اگه لایه جدید بزارم داخل سایز لایه چند برابر بزرگمیشه چجوری لایه جدید جایگزین لایه قبلی کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.