amirbeigi 192 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 سلام دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم با سی شارپ که بشه از طریق اون به JSON ارسال کرد توی API های سایت پوشه یسری کد و نمونه نوشته ولی به صورت CURL هست کسی میتونه کمک کنه چطوری باید این کارو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 سلام میخواین به api پوشه جیسان پست کنید با سیشارپ؟ خوب جیسانش که فرمت خودشو داره شما فک کنم مشکلتون پست با سی شارپ باشه درسته؟ ینی تو ارسالش مشکل دارید یا توی ساخت اون رشته ی جیسانتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 من دقیقا بلد نیستم چطوری میشه جیسون پوشه رو با سی شارپ ارسال کرد اگه میشه نمونه کد یا سورس بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 جیسون پوشه رو خوب منم بلد نیستم نمیدونم فرمتش چطوری هستش اما بحث پست با سی شارپ ، به شکل زیر هستش شما باید با توجه به مستندات پوشه ، یه جیسان رو به روش زیر، براش ارسال کنید حالا محتوای متغیر text در زیر میشه جیسون شما var swc = new WebClient { Encoding = System.Text.Encoding.UTF8 }; swc.Headers[HttpRequestHeader.ContentType] = "application/x-www-form-urlencoded"; var url = "http://pushe.com/"; var message = "meghdar JSON ke mikhay ersal she"; var result = swc.UploadString(url, message); MessageBox.Show(result.ToString()); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.