devvv 168 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز امروز میخوام برنامه ای را به شما معرفی کنم که حجم فایل ها رو از 100مگابایت به 5 مگابایت میرسونه!! قویترین برنامه فشرده سازی فایل KGB Archiver هست. اینم برای دوستانی که میخوان فایل های با حجم بالا آپلود و یا دانلود کنن و حجم کافی برای آپلود و دانلود ندارم. «خودم کالی لینوکس رو که حجمش حدودا 1.5 گیگابایت بود رو با 53 مگابایت دانلود و اکسترک کردم» امیدوارم موفق باشید فقط «پسندیدم یادت نره» لینک دانلود:دانلود برنامه فشرده سازی فایل ها - KGB Archiver تمامی حقوق محفوظ نیست answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 یه چیزی راجب این برنامه بگم که این برنامه میاد و فوق العاده فایل هارو فشرده میکنه اما مشکل اینجا هستش که برای ارشیو و اکسترکت کردنش فوق العاده از سی پیو کار میکشه و اگه سیستمتون پایین باشه خیلی وقت گیر هستش ولی خوب باز برا چیزای متوسط خوبه فقط فشرده سازی یه فایل یک گیگ خودش چندین و چند ساعت طول میکشه همینطور اکسترکتش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 در 12 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : یه چیزی راجب این برنامه بگم که این برنامه میاد و فوق العاده فایل هارو فشرده میکنه اما مشکل اینجا هستش که برای ارشیو و اکسترکت کردنش فوق العاده از سی پیو کار میکشه و اگه سیستمتون پایین باشه خیلی وقت گیر هستش ولی خوب باز برا چیزای متوسط خوبه فقط فشرده سازی یه فایل یک گیگ خودش چندین و چند ساعت طول میکشه همینطور اکسترکتش سلام من برای کالی 9 ساعت گذاشتم تا اکسترکت شد ، اما خوب بود ، چون سرعت نتم ضعیفه اگه بخوام دان کنم میشه همون 9 ساعت پس اومدم 53 مگ دان کردم و 9 ساعت گذاشتم ، یعنی 1.5 گیگ به صرفه تره ، اما اگه نتت خوبه بهتره که دان کنی،برای فایل های تا حدود 300 تا 400 مگ خوبه! بازم میگم حقوق کپی رایت محفوظ نیست!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.