ali reza 5 ارسال شده در 25 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2017 سلام دوستان من تو برنامه ای که دارم میسازیم احتیاج دارم که یک متن انگلیسی رو از کاربر بگیرم که اگر متن فارسی رو کاربر وارد کنه در ادامه ی کار دچار مشکل میشم میخواستم بدونی راهی هست که بشه فارسی یا انگلیسی بودن متن رو در edittext تشخیص داد یا کاری کرد که فقط حروف انگلیسی وارد ادیت تکست بشه ؟؟ لطفا اگر کسی سورس یا کتابخونه ای در این مورد داره قرار بده ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 563 ارسال شده در 25 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2017 شما میتونید ورودی متن کیبورد رو بصورت دستی تنظیم کنید که ادیت تکستون به جز اون کارکترها چیزی دیگه ای قبول نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 26 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2017 در 3 ساعت قبل، ali reza گفته است : سلام دوستان من تو برنامه ای که دارم میسازیم احتیاج دارم که یک متن انگلیسی رو از کاربر بگیرم که اگر متن فارسی رو کاربر وارد کنه در ادامه ی کار دچار مشکل میشم میخواستم بدونی راهی هست که بشه فارسی یا انگلیسی بودن متن رو در edittext تشخیص داد یا کاری کرد که فقط حروف انگلیسی وارد ادیت تکست بشه ؟؟ لطفا اگر کسی سورس یا کتابخونه ای در این مورد داره قرار بده ممنون میشم . درود بر شما دوست عزیز sub activity create Dim inputMethod As IME inputMethod.Initialize("inputMethod") inputMethod.SetCustomFilter(EditText1,EditText1.INPUT_TYPE_TEXT,”ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789!? “) end sub در اینجا اگر فارسی بنویسیه چیزی نوشته نمیشه در ضمن کتابخانه ime تیک بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali reza 5
سلام دوستان
من تو برنامه ای که دارم میسازیم احتیاج دارم که یک متن انگلیسی رو از کاربر بگیرم که اگر متن فارسی رو کاربر وارد کنه در ادامه ی کار دچار مشکل میشم
میخواستم بدونی راهی هست که بشه فارسی یا انگلیسی بودن متن رو در edittext تشخیص داد یا کاری کرد که فقط حروف انگلیسی وارد ادیت تکست بشه ؟؟
لطفا اگر کسی سورس یا کتابخونه ای در این مورد داره قرار بده ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.