ali reza 5 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان من تو برنامه ای که دارم میسازیم احتیاج دارم که یک متن انگلیسی رو از کاربر بگیرم که اگر متن فارسی رو کاربر وارد کنه در ادامه ی کار دچار مشکل میشم میخواستم بدونی راهی هست که بشه فارسی یا انگلیسی بودن متن رو در edittext تشخیص داد یا کاری کرد که فقط حروف انگلیسی وارد ادیت تکست بشه ؟؟ لطفا اگر کسی سورس یا کتابخونه ای در این مورد داره قرار بده ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ شما میتونید ورودی متن کیبورد رو بصورت دستی تنظیم کنید که ادیت تکستون به جز اون کارکترها چیزی دیگه ای قبول نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، ali reza گفته است : سلام دوستان من تو برنامه ای که دارم میسازیم احتیاج دارم که یک متن انگلیسی رو از کاربر بگیرم که اگر متن فارسی رو کاربر وارد کنه در ادامه ی کار دچار مشکل میشم میخواستم بدونی راهی هست که بشه فارسی یا انگلیسی بودن متن رو در edittext تشخیص داد یا کاری کرد که فقط حروف انگلیسی وارد ادیت تکست بشه ؟؟ لطفا اگر کسی سورس یا کتابخونه ای در این مورد داره قرار بده ممنون میشم . درود بر شما دوست عزیز sub activity create Dim inputMethod As IME inputMethod.Initialize("inputMethod") inputMethod.SetCustomFilter(EditText1,EditText1.INPUT_TYPE_TEXT,”ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789!? “) end sub در اینجا اگر فارسی بنویسیه چیزی نوشته نمیشه در ضمن کتابخانه ime تیک بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali reza 5
سلام دوستان
من تو برنامه ای که دارم میسازیم احتیاج دارم که یک متن انگلیسی رو از کاربر بگیرم که اگر متن فارسی رو کاربر وارد کنه در ادامه ی کار دچار مشکل میشم
میخواستم بدونی راهی هست که بشه فارسی یا انگلیسی بودن متن رو در edittext تشخیص داد یا کاری کرد که فقط حروف انگلیسی وارد ادیت تکست بشه ؟؟
لطفا اگر کسی سورس یا کتابخونه ای در این مورد داره قرار بده ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.