shekaf 30 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ با سلام به دوستای عزیز من برای آپلاود فایل از POSTFILE استفاده می کنم اما همانطوری که می دونین نیاز به دایرکتوری و نام فایل داره مثال Dim uploadjob As HttpJob uploadjob.Initialize("uploadjob") uploadjob.PostFile("آدرس جایی که آپلود می کنیم",Directori,filename) اما قضیه اینجاست که فایل من از طریق Chooser انتخاب شده و مسیری که برام برمیگردونه به این شکل هستش file/storage/emulated/0/InstaSaver/18785147_269401190193101_7822470085628395520_n.mp4 حالا باید چیکارکنم که بهش دایرکتوری بدم یا چی ؟ این مشکل در file.copy هم هستش چون هر دوتاشون دایرکتوری و نام فایل می خوان ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ درود شما لازم نیست این کارو بکنی میتونی از سورس و کتابخانه ای که دوسمون پژمان نیکروان گذاشته استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۶ ممنونم خوب بود دقیقا مشکل ادرس مستقیم رو حلش میکنهاینم آدرس جواب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shekaf 30
با سلام به دوستای عزیز
من برای آپلاود فایل از POSTFILE استفاده می کنم
اما همانطوری که می دونین نیاز به دایرکتوری و نام فایل داره
مثال
Dim uploadjob As HttpJob uploadjob.Initialize("uploadjob") uploadjob.PostFile("آدرس جایی که آپلود می کنیم",Directori,filename)
اما قضیه اینجاست که فایل من از طریق Chooser انتخاب شده و مسیری که برام برمیگردونه
به این شکل هستش
file/storage/emulated/0/InstaSaver/18785147_269401190193101_7822470085628395520_n.mp4
حالا باید چیکارکنم که بهش دایرکتوری بدم یا چی ؟
این مشکل در file.copy هم هستش
چون هر دوتاشون دایرکتوری و نام فایل می خوان
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.