mreza 31 ارسال شده در 2 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2017 سلام به همه دوستان عزیز کسی هست بتونه همچین منویی درست کنه یا کتابخونه ای سراغ داشته باشه؟ ممنون GitHub - LukeDeighton/WheelView: An Android Widget for selecting items that rotate on a wheel. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 کسی نمیدونست؟ یا نمیشه github به کتابخونه b4a تبدیل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام. این کتابخانه قبلا رپ شده https://answercenter.ir/applications/core/interface/file/attachment.php?id=459 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 در 1 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام. این کتابخانه قبلا رپ شده https://answercenter.ir/applications/core/interface/file/attachment.php?id=459 مطمئنی لینک درست فرستادی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 در 1 ساعت قبل، mreza گفته است : مطمئنی لینک درست فرستادی؟ من سرچ کردم به نقل از آقا مجید گذاشتم اما ظاهرا فایل داخلش اون نیست. این کتابخانش WheelView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 در 10 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : من سرچ کردم به نقل از آقا مجید گذاشتم اما ظاهرا فایل داخلش اون نیست. این کتابخانش WheelView داداش لینک github که گذاشتمو ببین عکساشو که متوجه بشی چیه. این کتابخونه چیز دیگه ایه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 8 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2017 در در 1396/03/15, 01:52:04، mreza گفته است : داداش لینک github که گذاشتمو ببین عکساشو که متوجه بشی چیه. این کتابخونه چیز دیگه ایه دوستان خواهش میکنم اینو یکی wrap کنه واقعا بهش نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.