amir54 138 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ دیدید که @ داخل edit text تلگرام یا برنامه هایی دیگه رو کلیک می کنیم یه صفحه باز میشه یا لینک میزاریم صفحه مرورگر باز میشه می خوام بدون چطوری اینکار رو کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ نه این فقط لینک هست من میگم @ بود مثل تلگرام صفحه طرف رو باز کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ سلام این خیلی راحته Private Lable1 As Label Sub Label1_Click Dim St As String Dim pn As PhoneIntents St = Lable1.Text If St.IndexOf("@") Or St.IndexOf("http") Then StartActivity(pn.OpenBrowser("لینک مورد نظر")) End If End Sub اینجوری میاد وقتی روی یه لیبل کلیک شد چک میکنه که توی متن @ یا Httpp وجود داره یانه اگر وجود داشت میاد یه لینکی رو برای کاربر نمایش میده موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ خوب اگه من 3 تا ایدی افراد رو گذاشتم تو یک لیبل وقتی رو هر کدوم کلیک شد صفحه خودش رو بیاره اینطوری فقط یکی باز میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ خب دوست عزیز اونجوری که شما میگید فک کنم نشه اما من یه روش میگم که توی گوشی ها اندروید و توی بخش اس ام اس ها استفاده میشه مثلا وقتی یه اس ام اس دارای دو تا لینک باشه و ما روش کلیک کنیم یه لیست باز میشه و دو تا لینکی که توی اس ام اس وجود داره رو نمایش میده و ما روی هر کدوم بزنیم اون لینک باز میشه من یه کد شبیه همینو نوشتم که در اختیار میذارم ولی این کد من از مسیج باکس استفاده میکنه و فقط میتونه سه تا لینک به کاربر نشون بده ولی اگه میخای بیشتر نشون بده میتونه از لیست ویو استفاده کنی Private labal1 As Label Sub Label1_Click Dim st() As String Dim p As PhoneIntents st = Regex.Split("@",labal1.Text) Msgbox2("کدام را باز میکنید؟","انتخاب",st(1),st(2),st(3),Null) If DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(p.OpenBrowser("ادرس سایت مورد نظر")) Else If DialogResponse.CANCEL Then StartActivity(p.OpenBrowser("ادرس سایت مورد نظر")) Else If DialogResponse.NEGATIVE Then StartActivity(p.OpenBrowser("ادرس سایت مورد نظر")) End If End Sub در ضمن من توی لیبل فقط سه تا آیدی دارم مثل Ahmad@ Mohsen@ و Saeed@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، Angry Fox گفته است : خب دوست عزیز اونجوری که شما میگید فک کنم نشه اما من یه روش میگم که توی گوشی ها اندروید و توی بخش اس ام اس ها استفاده میشه مثلا وقتی یه اس ام اس دارای دو تا لینک باشه و ما روش کلیک کنیم یه لیست باز میشه و دو تا لینکی که توی اس ام اس وجود داره رو نمایش میده و ما روی هر کدوم بزنیم اون لینک باز میشه من یه کد شبیه همینو نوشتم که در اختیار میذارم ولی این کد من از مسیج باکس استفاده میکنه و فقط میتونه سه تا لینک به کاربر نشون بده ولی اگه میخای بیشتر نشون بده میتونه از لیست ویو استفاده کنی Private labal1 As Label Sub Label1_Click Dim st() As String Dim p As PhoneIntents st = Regex.Split("@",labal1.Text) Msgbox2("کدام را باز میکنید؟","انتخاب",st(1),st(2),st(3),Null) If DialogResponse.POSITIVE Then StartActivity(p.OpenBrowser("ادرس سایت مورد نظر")) Else If DialogResponse.CANCEL Then StartActivity(p.OpenBrowser("ادرس سایت مورد نظر")) Else If DialogResponse.NEGATIVE Then StartActivity(p.OpenBrowser("ادرس سایت مورد نظر")) End If End Sub در ضمن من توی لیبل فقط سه تا آیدی دارم مثل Ahmad@ Mohsen@ و Saeed@ اینو انجام بده حتما کارت را میوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۶ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("m") sew("Hello @Test T $@Test1 ") End Sub Sub sew(t As String) Dim ib As Int Dim ads As Boolean Dim tt As String Dim cs As CSBuilder cs.Initialize.Size(20) For i=0 To t.Length If ads Then If t.SubString2(ib,i) = "@" Or t.SubString2(ib,i) = "/" Or t.SubString2(ib,i) = "#" Or t.SubString2(ib,i) = " " Or t.SubString2(ib,i) = CRLF Then cs.Clickable("cs","{" & tt & "}").Color(Colors.Red).Append("@" & tt & " ").PopAll ads = False End If tt = tt & t.SubString2(ib,i) Else If t.SubString2(ib,i) = "@" Then ads=True tt="" Else cs.Append(t.SubString2(ib,i)) End If End If ib=i Next Label1.Text = cs End Sub Sub cs_Click (Tag As Object) Log($"tag: ${Tag}"$) End Sub پیدا کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.