میلاد حائری 180 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 به نام خدا عرض سلام و خسته نباشید خوب بازم اومدم با این آموزش توی این آموزش یه برنامه پیامکی خیلی ساده ساختم خوب بدرد بخور هست از دیتابیس انلاین متن پیامک و لینک عکس مورد نظر رو دریافت میکنیم و در نهایت عکس رو با کتابخونه پیکاسو به نمایش در میاریم کتابخانه های استفاده شده httputils2 &picasso اپدیت های بعدی هم وجود داره مثل لایک و انلایک یا ارسال عکس و پیامک توسط کاربران و ... حتما خوشتون میاد لایک یادتون نره آموزش تصویریشو فردا ارسال میکنم پسورد هم مثل همیشه answercenter.ir سورس و پی اچ پی فیلم آموزشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام دوستان عزیز همونطور که قول داده بودم فیلم آموزشی رو ارسال کردم . از الان میتونید از پست اول دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.