میلاد حائری 180 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ به نام خدا عرض سلام و خسته نباشید خوب بازم اومدم با این آموزش توی این آموزش یه برنامه پیامکی خیلی ساده ساختم خوب بدرد بخور هست از دیتابیس انلاین متن پیامک و لینک عکس مورد نظر رو دریافت میکنیم و در نهایت عکس رو با کتابخونه پیکاسو به نمایش در میاریم کتابخانه های استفاده شده httputils2 &picasso اپدیت های بعدی هم وجود داره مثل لایک و انلایک یا ارسال عکس و پیامک توسط کاربران و ... حتما خوشتون میاد لایک یادتون نره آموزش تصویریشو فردا ارسال میکنم پسورد هم مثل همیشه answercenter.ir سورس و پی اچ پی فیلم آموزشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز همونطور که قول داده بودم فیلم آموزشی رو ارسال کردم . از الان میتونید از پست اول دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.