رفتن به مطلب
  • 0

armv6

سوال

آیا Service رو که توی اندروید create کردیم اگر اکتیویتی رو finish کنیم تا بسته شه برنامه service هم چنان کارش رو انجام میده یا متوقف میشه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 10 ساعت قبل، ghost94 گفته است :

اين بستگي به نوع سرويستون داره و همچنين عملي كه انجام ميده !

من یه سرویس نوشتم ولی ارور میده stop میکنه برنامه رو ولی بسته نمیشه برنامه میشه بگید مشکل از کجاشه؟

Sub Button1_Click
    StartServiceAt("",DateTime.Now ,True)
End Sub

 

'srvkeylog:

#Region  Service Attributes
    #StartAtBoot: False
#End Region

Sub Process_Globals
    'These global variables will be declared once when the application starts.
    'These variables can be accessed from all modules.
Dim a=0 As Int
End Sub
Sub Service_Create
    
End Sub

Sub Service_Start (StartingIntent As Intent)
If a==0 Then
        Msgbox ("000","030")
    End If
End Sub

Sub Service_Destroy

End Sub


کد داخل service_start روداخل service_Create هم تست کردم اما بازم برنامه unfortunaly stop میشه وبرمیگرده صفحه اصلی گوشی یعنی home page....چرا خطا میده؟از کجاشه ایراد؟ حتی بجای دستور StartServiceAt("",DateTime.Now ,True) از دستور StartService (srvkeylog) هم استفاده کردم حتی دستور مورد نظر رو به شکل StartServiceAt("srvkeylog",DateTime.Now ,True) استفاده کردم  اما در نتیجه تغیییری را نشان نداد مطابق تصویر

Untitled.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، armv6 گفته است :

من یه سرویس نوشتم ولی ارور میده stop میکنه برنامه رو ولی بسته نمیشه برنامه میشه بگید مشکل از کجاشه؟

Sub Button1_Click
    StartServiceAt("",DateTime.Now ,True)
End Sub

 

'srvkeylog:

#Region  Service Attributes
    #StartAtBoot: False
#End Region

Sub Process_Globals
    'These global variables will be declared once when the application starts.
    'These variables can be accessed from all modules.
Dim a=0 As Int
End Sub
Sub Service_Create
    
End Sub

Sub Service_Start (StartingIntent As Intent)
If a==0 Then
        Msgbox ("000","030")
    End If
End Sub

Sub Service_Destroy

End Sub


کد داخل service_start روداخل service_Create هم تست کردم اما بازم برنامه unfortunaly stop میشه وبرمیگرده صفحه اصلی گوشی یعنی home page....چرا خطا میده؟از کجاشه ایراد؟ حتی بجای دستور StartServiceAt("",DateTime.Now ,True) از دستور StartService (srvkeylog) هم استفاده کردم حتی دستور مورد نظر رو به شکل StartServiceAt("srvkeylog",DateTime.Now ,True) استفاده کردم  اما در نتیجه تغیییری را نشان نداد مطابق تصویر

Untitled.png

توی صفحه لاگ ببینید چه خطایی دارید !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...