سلام دوستان
قصد دارم برنامه ای رو به فایر بیس گوگل متصل کنم و در سایت مرجع کتابخانه های مختلفی داره برای کار های مختلف
مثلا برای پوش
برای گرفتن ارور های برنامه
برای آمار برنامه و ...
عزیزی هست توضیح و راهنمایی برای این کتابخونه ها داشته باشه یا راهنمایی و یا لینکی مرجع
تا بتونم با استفاده از راهنمایی شما بهترین روش نصب و راه اندازی این سرویس قدرتمند گوگل رو رو برنامه پیاده کنم
با تشکر
سوال
arastooms 1,046
com.google.firebase:firebase-core:11.0.1 Analytics com.google.firebase:firebase-database:11.0.1 Realtime Database com.google.firebase:firebase-storage:11.0.1 Storage com.google.firebase:firebase-crash:11.0.1 Crash Reporting com.google.firebase:firebase-auth:11.0.1 Authentication com.google.firebase:firebase-messaging:11.0.1 Cloud Messaging com.google.firebase:firebase-config:11.0.1 Remote Config com.google.firebase:firebase-invites:11.0.1 Invites and Dynamic Links com.google.firebase:firebase-ads:11.0.1 AdMob com.google.firebase:firebase-appindexing:11.0.1 App Indexing
سلام دوستان
قصد دارم برنامه ای رو به فایر بیس گوگل متصل کنم و در سایت مرجع کتابخانه های مختلفی داره برای کار های مختلف
مثلا برای پوش
برای گرفتن ارور های برنامه
برای آمار برنامه و ...
عزیزی هست توضیح و راهنمایی برای این کتابخونه ها داشته باشه یا راهنمایی و یا لینکی مرجع
تا بتونم با استفاده از راهنمایی شما بهترین روش نصب و راه اندازی این سرویس قدرتمند گوگل رو رو برنامه پیاده کنم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.