omid 11 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ سلام دوستان خسته نباشید. یه سوال ساده دارم. من میخوام یه برنامه مثل زیارت عاشورا - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار بسازم. از چی استفاده کنم ؟ لیست ویو ، امتحان کدم ، خوب نمیشه ، نمیشه درست ارفاع رو تنظیم کرد مولتی پنل استفاده کنم ، بازم نه خیلی خوب شد و اینکه این برنامه وقتی قرآن پلی میشه ، یکی یکی پنل ها رنگی میشن ، اینطوری نمیشه اینکارو کرد ! چه کنم عین این بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۶ سلام از آریالیست ویو بهمراه لیوت اختصاصیش استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maziar009 24 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ بهتره از دیتابیس و مولتی پنل استفاده کنی، هم سریع تره، هم میتونی فونت و اندازه و رنگ و این چیزا رو شخصی سازی کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omid 11
سلام دوستان
خسته نباشید.
یه سوال ساده دارم. من میخوام یه برنامه مثل
زیارت عاشورا - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار
بسازم.
از چی استفاده کنم ؟
لیست ویو ، امتحان کدم ، خوب نمیشه ، نمیشه درست ارفاع رو تنظیم کرد
مولتی پنل استفاده کنم ، بازم نه خیلی خوب شد و اینکه این برنامه وقتی قرآن پلی میشه ، یکی یکی پنل ها رنگی میشن ، اینطوری نمیشه اینکارو کرد !
چه کنم عین این بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.