فرض کنید با گوشی به یک وای فای متصل شدیم. (حالا وای فای یا مودم هست یا هات اسپات)
نیاز دارم که IP اون دستگاهی که با وای فای بهش متصل شدیم رو دریافت کنم.
با کد زیر بدون مشکل آی پی در اندروید های کمتر از 5 نمایش داده میشه.
اما در اندرویدهای 5 و بالاتر هیچی بر نمیگردونه.
(برای برنامه نویسی سوکت میخوام که باید برای اتصال IP و پورت سرور رو داشته باشیم.)
لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید که چطور IP دستگاهی که با وای فای بهش متصل شدیم رو بدست بیاریم ؟
Sub GetIP As String
Dim i As Int
Dim P As Phone
Dim sb As StringBuilder
Dim PropData() As String
Dim oStr As String
Dim sWifi As String
sb.Initialize
P.Shell("getprop", Null, sb, Null)
PropData = Regex.Split(CRLF,sb.ToString)
' What is the Wifi Interface called?
For i = 0 To PropData.Length - 1
If PropData(i).Contains("[wifi.interface]") = True Then
sWifi = PropData(i)
sWifi = sWifi.Replace("[","")
sWifi = sWifi.Replace("]","")
sWifi = sWifi.SubString(sWifi.IndexOf(" ")).Trim
Exit
End If
Next
' Get the ip, subnet mask, gateway, dns1 and dns2 information
For i = 0 To PropData.Length - 1
If PropData(i).Contains("[dhcp." & sWifi & ".gateway]") Then oStr = oStr & PropData(i) & CRLF
Next
' Remove junk
oStr = oStr.Replace("gateway","")
oStr = oStr.Replace(":","")
oStr = oStr.Replace("[","")
oStr = oStr.Replace("]","")
oStr = oStr.Replace("dhcp." & sWifi & ".","")
Return oStr.Trim
End Sub
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
فرض کنید با گوشی به یک وای فای متصل شدیم. (حالا وای فای یا مودم هست یا هات اسپات)
نیاز دارم که IP اون دستگاهی که با وای فای بهش متصل شدیم رو دریافت کنم.
با کد زیر بدون مشکل آی پی در اندروید های کمتر از 5 نمایش داده میشه.
اما در اندرویدهای 5 و بالاتر هیچی بر نمیگردونه.
(برای برنامه نویسی سوکت میخوام که باید برای اتصال IP و پورت سرور رو داشته باشیم.)
لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید که چطور IP دستگاهی که با وای فای بهش متصل شدیم رو بدست بیاریم ؟
Sub GetIP As String Dim i As Int Dim P As Phone Dim sb As StringBuilder Dim PropData() As String Dim oStr As String Dim sWifi As String sb.Initialize P.Shell("getprop", Null, sb, Null) PropData = Regex.Split(CRLF,sb.ToString) ' What is the Wifi Interface called? For i = 0 To PropData.Length - 1 If PropData(i).Contains("[wifi.interface]") = True Then sWifi = PropData(i) sWifi = sWifi.Replace("[","") sWifi = sWifi.Replace("]","") sWifi = sWifi.SubString(sWifi.IndexOf(" ")).Trim Exit End If Next ' Get the ip, subnet mask, gateway, dns1 and dns2 information For i = 0 To PropData.Length - 1 If PropData(i).Contains("[dhcp." & sWifi & ".gateway]") Then oStr = oStr & PropData(i) & CRLF Next ' Remove junk oStr = oStr.Replace("gateway","") oStr = oStr.Replace(":","") oStr = oStr.Replace("[","") oStr = oStr.Replace("]","") oStr = oStr.Replace("dhcp." & sWifi & ".","") Return oStr.Trim End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.