رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در ساخت مرورگر


mohamed

سوال

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 32 دقیقه قبل، mohammad3250 گفته است :

کد هاتو بزار برات درست کنم

سلام ممنون این کدهای من هستش


 

 


Sub Globals
	Dim ws As WebViewSettings
	Private btn_refresh As Button
	Private btn_search As Button
	Private url As EditText
	Private btn_cleartext As Button
	Dim webview As WebViewExtras	
	Private WebView1 As WebView
	Private ProgressBar1 As ProgressBar
	Dim t1 As Timer
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)	
	Activity.LoadLayout("Main")
t1.Initialize("t1" ,100)
webview.Initialize(WebView1)

ProgressBar1.Progress = 0
ProgressBar1.Visible = False

webview.ZoomEnabled = False
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

Sub t1_Tick
	If ProgressBar1.Progress < webview.GetProgress Then
		ProgressBar1.Progress = webview.GetProgress - 1
	Else
		t1.Enabled = False	
		ProgressBar1.Visible = False
	End If
End Sub

Sub btn_refresh_Click
	webview.Reload
End Sub

Sub btn_search_Click
	webview.LoadUrl("http://"&url.Text)
	t1.Enabled = True
	ProgressBar1.Progress = 0
	ProgressBar1.Visible = True
End Sub

Sub url_EnterPressed
	webview.LoadUrl("http://"&url.Text)
	WebView1.LoadUrl("http://www.bigbangpage.com")
	WebView1.LoadUrl("https://www.nature.com")
	WebView1.LoadUrl("http://www.ox.ac.uk")
	t1.Enabled = True
	ProgressBar1.Progress = 0
	ProgressBar1.Visible = True
End Sub

Sub btn_cleartext_Click
	If url.Text = "" Then
	ToastMessageShow("شماآدرس وارد شده ای برای پاک کردن ندارید!" , True)
	Else
	url.Text = ""
	End If
End Sub

Sub btn_backpage_Click
	webview.Back
End Sub

Sub btn_nextpage_Click
	webview.Forward
End Sub

Sub btn_pageup_Click
	webview.PageUp(True)
End Sub

Sub btn_pageDown_Click
	webview.PageDown(True)	
End Sub

Sub btn_stoploadurl_Click
	If url.Text = "" Then
	ToastMessageShow("شماوبسایت درحال لودی برای متوقف کردن آن ندارید!" , True)
	Else
	webview.StopLoading
	End If
End Sub

Sub btn_zoomin_Click
	webview.Zoom(True)
End Sub

Sub btn_zoomout_Click
	webview.Zoom(False)
End Sub

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Sub url_EnterPressed
if (url.text="www.bigbangpage.com") then
	WebView1.LoadUrl("http://www.bigbangpage.com")
else if (url.text="www.nature.com")
	WebView1.LoadUrl("https://www.nature.com")
else if (url.text="www.ox.ac.uk")
		WebView1.LoadUrl("http://www.ox.ac.uk")
else
	url.colors=colors.red
end if
	t1.Enabled = True
	ProgressBar1.Progress = 0
	ProgressBar1.Visible = True
End Sub

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 56 دقیقه قبل، mohammad3250 گفته است :

Sub url_EnterPressed
if (url.text="www.bigbangpage.com") then
	WebView1.LoadUrl("http://www.bigbangpage.com")
else if (url.text="www.nature.com")
	WebView1.LoadUrl("https://www.nature.com")
else if (url.text="www.ox.ac.uk")
		WebView1.LoadUrl("http://www.ox.ac.uk")
else
	url.colors=colors.red
end if
	t1.Enabled = True
	ProgressBar1.Progress = 0
	ProgressBar1.Visible = True
End Sub

موفق باشی

ممنون دستت درد نکنه, فقط یه سوال دیگه.

 من الان باید حتما آدرس سایت رو کامل بنویسم تا بیاد ولی مثلا تو گوگل وقتی مینویسم بیگ بنگ سایت بیگ بنگ رو میاره ولی تو این مرورگر نه! دلیلش میتونه این باشه که چون من آدرس سایت رو زدم دیگه کلمات دیگه رو نمیاره؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، mohamed گفته است :

ممنون دستت درد نکنه, فقط یه سوال دیگه.

 من الان باید حتما آدرس سایت رو کامل بنویسم تا بیاد ولی مثلا تو گوگل وقتی مینویسم بیگ بنگ سایت بیگ بنگ رو میاره ولی تو این مرورگر نه! دلیلش میتونه این باشه که چون من آدرس سایت رو زدم دیگه کلمات دیگه رو نمیاره؟

خب میتونی یه or هم به if اضافه کنی که اگر فقط اسم سایت هم بود اون سایت لود کنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 6 دقیقه قبل، mohamed گفته است :

سلام دوستان, میخواستم بدونم که میشه مرورگری ساخت که فقط سایتهایی که من میخوام رو بیاره؟ 

سلام

راحته

100 تا سایت یا هر چند تا میدی آدرسشو به برنامت ، بعد هر وقت طرف آدرس جدید زد و یکی از این صد تا نبود باز نمیشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 8 دقیقه قبل، softir گفته است :

سلام

راحته

100 تا سایت یا هر چند تا میدی آدرسشو به برنامت ، بعد هر وقت طرف آدرس جدید زد و یکی از این صد تا نبود باز نمیشه

خیلی ممنون زدم دانلود کنم

در 7 دقیقه قبل، mamalliii گفته است :

اره تو قسمت ادرس بار شرط بزار 

مرسی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 21 ساعت قبل، softir گفته است :

سلام

راحته

100 تا سایت یا هر چند تا میدی آدرسشو به برنامت ، بعد هر وقت طرف آدرس جدید زد و یکی از این صد تا نبود باز نمیشه

سلام دوست عزیز, شرمنده دوباره مزاحم میشم.

من سایتهایی که میخواستم رو وارد کردم ولی فقط سایت آخر رو میاره! یعنی فقط ادرسی که در اخر نوشتم رو  میاره مشکل از چیه؟ میشه راهنمایی کنید؟

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...