soarab 0 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان من با ورژن 11 انیمه استودیو در حال کار کردن هستم و زمانی که عکس دلخواه با فرمت png وارد برنامه انیمه استودیو میکنم عکس سفید میشه و عکس واقعی ب نمایش در نمیاد لطفا اگ کسی میدونه ک چطوری این مشکل حل میشه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، soarab گفته است : سلام دوستان من با ورژن 11 انیمه استودیو در حال کار کردن هستم و زمانی که عکس دلخواه با فرمت png وارد برنامه انیمه استودیو میکنم عکس سفید میشه و عکس واقعی ب نمایش در نمیاد لطفا اگ کسی میدونه ک چطوری این مشکل حل میشه کمک کنه درود مشکل از گرافیک سیستمتون هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/05/09, 18:42:30، soarab گفته است : سلام دوستان من با ورژن 11 انیمه استودیو در حال کار کردن هستم و زمانی که عکس دلخواه با فرمت png وارد برنامه انیمه استودیو میکنم عکس سفید میشه و عکس واقعی ب نمایش در نمیاد لطفا اگ کسی میدونه ک چطوری این مشکل حل میشه کمک کنه درود فایلتون رو جای دیگه کپی کنید و دوباره اینپورت کنید بعضی وقتا این مشکل پیش میاد ! + moho12 رو نصب کنید ورژن جدید انیمه استدیو هست ! هیج ربطی به گرافیک سیستمتون رو نداره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.