forouzande 2 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سلام کسی میدونه برنامه های خلافی خودرو چطوری به سایت پلیس وصل میشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ کار خاصی نداره میاد شماره کارت ماشین رو میگیره و به شماره ناجا اس ام اس میکنه و جواب اس ام اس تو برنامه باز میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ نه بصورت اینترنتی هست. میخوام بودنم چطوری میشه همچین کاری کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سلام . شما با استفاده از گت المنت هم میتونین این کار رو بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ لینک آموزشی در موردش ندارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ برای جاوا می خوام (اندروید استودیو) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ من یک صفحه وب دارم که چندتا edit text داره که هیچ دسترسی به اطلاعتش ندارم. داخل اندروید یک فرم مشابه با اون ایجاد کردم و می خوام اطلاعات را از edit text داخل برنامه به edit text صفحه وب وارد کنم و کلید تایید را بزنم و بعد در صفخه ای که مجددا در پاسخ به درخواست من باز می شه textview اون رو به کاربر در برنامه نشان بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
forouzande 2
سلام
کسی میدونه برنامه های خلافی خودرو چطوری به سایت پلیس وصل میشن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.