رفتن به مطلب
  • 0

یونیکد در b4a


marius

سوال

با سلام

دوستان چجوری در b4a یه رشته رو که با کد دیگه گرفتم رو تبدیل به یونیکد utff8 بکنم؟

چون در php نتونستم با توجه به نوع دیتابیسم تبدیل کنم

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 3 ساعت قبل، marius گفته است :

با سلام

دوستان چجوری در b4a یه رشته رو که با کد دیگه گرفتم رو تبدیل به یونیکد utff8 بکنم؟

چون در php نتونستم با توجه به نوع دیتابیسم تبدیل کنم

ممنون

سلام/

شما تیبل و فیلد دیتابیست رو روی utf-8 persian_ci ست کنید درست میشه

اگرم سمت بیسیک میخواید اینکد کنید به اینصورته 

	Dim su As StringUtils
	Dim url, encodedUrl As String
	encodedUrl = su.EncodeUrl(url, "UTF8")

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...